tisdag 28 januari 2014

När man älskar de med veck i

Ibland går Fröken Fräken i stadens butiker som en vanlig hen, och köper saker som är helt färdiga och där inget ska fixas till. Lite tråkigt jag vet, men ibland hittar man ju ett par oemotståndliga skönheter.

Och när man har haft en sådan där dag när det känns som att man sitter fast i trögflytande gyttja och räddningsmanskapet skrålar karaoke i baren och sippar sangria - ja, då finns det inte så mycket att diskutera.
 

10 kommentarer:

LissenTo sa...

Ibland får man lov att ge sig hän/hen.

Fina är dom

Ha en fortsatt okey vecka. // Lissen

Pernilla sa...

Vad fina! Var hittar man såna månntro?

Fröken Fräken sa...

Hej Pernilla!

För dig och andra som undrar så kommer vaserna från Åhléns.. de verkar ha snabb åtgång, här i stan är de redan slut tror jag.

Anonym sa...

Oemotståndliga, men jag hade så halkiga skor när jag var på Åhléns sist, så jag vågade faktiskt inte bära hem sådana skönheter. Lovar att dom är slut nästa gång jag kommer dit.
Helle

Grodmamman sa...

Riktigt fina! Gillade särskilt den mellanstora. En tur till Åhléns och se om de finns kvar kanske?!?
Kram

Lantmätarvillan sa...

har ju spanat på de där jag med.. snygga som tusan!!

Jag har lyckats med konststycket att byta namn på min Lantmätarblogg till Herr Videkvist, men hade inte riktigt koll på att bloggen nu inte går att hittas.. så jag flaggar nu att jag finns kvar fast med ett nytt namn. Vi får nu se under vilket namn den här kommentaren publiceras.. (mycket med det tekniska)

Lantmätarvillan sa...

Nä nu måste jag fundera på hur jag ska greja det här...

Anonym sa...

Hej fröken!
Vill bara tipsa om stoff och stils nya katalog till dig (om du nu inte redan sett den!). Tänkte på dig och din inredningsstil så fort jag såg den! :-) Tror du kommer gå i gång där! Förövrigt är din blogg en sann inspirationskälla! Kram Pia/Karlskrona

Anonym sa...

Glömde lämna länken:

http://ipaper.ipapercms.dk/stofogstil/Sverige/2014/Hemtextil2014/

Vassego!/Pia

Fröken Fräken sa...

Hej Pia!
Åh, vad bra att du påminde mig om Stoff och stil! Jag såg ju så mycket snyggt där, och fick direkt inspiration till att sy en "kabelstrumpa"! Det kommer att bli dyrt att titta i den där katalogen....