tisdag 21 januari 2014

Ur och i form

Ni minns kanske att jag förra veckan var oväntat energisk?
Not so much denna vecka, om jag så säger...

Men, jag har i alla fall möblerat om i sovrummet i avsikt att ge mig mer energi. Jag misstänker nämligen att det är min grannes väckarklocka som väckt mig kvart över fem varje morgon. För det är inte så att jag är pigg, utvilad och vaknar av mig själv vid den okristliga tidpunkten! Nänänänä!
Så nu är sängen flyttad så att den inte står mot väggen som vetter mot min granne... (ja, det är rejäla väggar här, men jag är lättväckt...) Så, där ser man, inredning kan minsann hjälpa mot allt möjligt.

Förresten, om ni inte har några pepparkaksburkar som man kan klä om, kanske ni har lite chokladaskar till övers sedan julen? Typ en sådan här? (de där pralinerna var inte goda alls för övrigt, men ni ser ju FORMEN på lådan!!!)


Lite självhäftande plast (det leopardmönstrade) eller kraftigare presentpapper senare...

Okej, jag hittade en till chokladask, på jobbet, som också fick nytt papper (från House Doctor och som var jättebra att klä in med)


5 kommentarer:

Cicci H sa...

Åh! Så snygga! Men vad har du i alla dina askar och boxar? Är de tomma och bara står och glänser som de är?!

Pernilla sa...

Snygga!!!! Och det svart-vita pappret gillade jag starkt!

Hannis sa...

Dom gillade jag!
Snygga!
Jag gillar pralinerna också.
Alldeles för mycket=))

Ester ❤ ett kreativt liv sa...

haha, vi har precis en sådan ask kvar i skafferiet som det bara äts av i brist på annat! Men nu blev jag motiverad att äta upp (eller hmfp...kasta) pralinerna så att jag kan använda asken till något annat trevligt. :) Tack för tipset!

Petra / Popetotrora sa...

Snyggt jobbat! As Always... :)