måndag 16 juni 2008

Annorlunda blomkrukor


Är det bara jag som tycker att denna är alldeles för fin för att användas som papperskorg? Jag tänker mig att man ställer en kruka med en slingrande växt, tex murgröna, i och så får den klättra runt denna ställning.
Soppterrinen hittades i lördags för en tia, lite krackelerad men det var bara ett plus. Plats för ännu en vacker blomma och sedan får den stå på köksbordet.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin papperskorg!! Men som du säger så tror jag med att den gör sig bättre som kruka istället för att slänga skräp i :)

Soppterinen var också den jättesöt!

Anonym sa...

Näää, inge skräp i den inte :)

Jag tycker det är roligt att man kan se att saker och ting kan användas till annat än vad de från början var menade till, som den här sopkorgen. Man ska ha det till det man själv vill, spela roll vad det egentligen är?!

Jadu här började morgonen med strålande sol, blå himmel och värme men nu har det övergått till ett grått täcke över mitt huvud. Blir väl regn och rusk senare förstår jag :)

Men idag gör det mig inget för jag ska bara vara hemma och gosa med min älskling som kommer hem snart, hade precis landat på Arlanda.

Vart var det du bodde?

Kram!

Anonym sa...

Vilka fina saker, men dom passar ju bättre till som du säger att använda som blomkrukor =)
Ha en bra dag!
Kram Rebecka

Sara sa...

Jag skulle också satt en blomma i papperskorgen. Den var söt. När jag var på loppis igår glömde jag kolla efter en soppterrin, dem kan man ju ha till allt möjligt. Det får bli nästa gång.
Kram Sara

Anonym sa...

Din idé med murgrönan låter fin fin, tror det kan bli riktigt snyggt.
Ja har du vägarna förbi Blekinge igen så lägg Karlshamn på minnet, en småstad med mysig shopping och underbara hus samt havspromenader. ja vi ska också ut och resa i augusti, ska bli så härligt var en evighet sedan jag var iväg en HEL vecka=).

Anonym sa...

Hm, det är inte Emils soppskål då.....Det är ju bara fantasin som sätter gränsen så jag tycker visst man kan ha den som blommkruka med någon klängväxt...kram

Mia sa...

Hur kan det vara en papperskorg, den ser ju inte alls praktisk ut för det ändamålet! Däremot kommer den bli ursnygg med en klängande växt i! Bra idé!

Håller med om organiska mönster, den där tavlan hos danskarna ser ut som den där Svenskt Tenn tavan du namngav åt mig i ett annant reportage. Me like iaf!

Kram Mia

Anonym sa...

Så mycket fint det finns hos dig! Tror bestämt att jag ska plocka fram vår soppskål på bordet!!!

Monkan sa...

Har de sålt den som papperskorg? Det är den för fin för, de måste ha lurat dig :-)