söndag 29 juni 2008

...och ÄNNU mera sol!

Här har man just börjat packa lite inför semestertrippen, och det verkar som om jag kommer att packa med alldeles för mycket, för alla eventualiteter, som vanligt. Man vet ju aldrig om man skulle trilla ned i en sjö. Jag gjorde ju faktiskt det midsommaren 1992, så det kaaaaan ju hända igen.

Loppisrundan igår gick både upp och ned. Tre ställen visade sig plötsligt ha börjat med lördagsstängt så där fick vi stå med snopna miner! Men jag hittade lite smått och gott, bland annat en hög bordslampfot. Jag har letat sådana såna som är väldigt höga för det tycker jag är snyggt. Denna i metall var 60 cm (utan lampskärm) och redo för att målas om. Sedan blev det en korg, skålar och en gardin som kanske förvandlas till kuddfodral. När jag kom hem insåg jag att det var väldigt trångt i alla skåp i lägenheten så här har det börjat röjas för transport ner till källarförråden. Det är faktiskt enklare och mer överskådlig förvaring där nere, så jag borde ha mer saker där istället, men då ska man idas bära ned grejerna också..

Hur gick det nu förresten med den där papperskorgen som var för fin för att slänga skräp i? Jo, så här ser den ut med en slingrande murgröna i (min nya favoritblomma).8 kommentarer:

Lisas inredningsblogg sa...

Åhh så sött det blev!!! Murgröna är en finfin blomma!!
Jag önskar mig också lite nya krukor men är dålig på att komma tillskott.. Hitta INGA i Malmö igår (besviken!) Nåja finns kanske här hemma i Hålan :D
Gardin? Vad för ngn? *nyfiken*
Har en trevlig helg eller? KRAMAR

Anonym sa...

Äsch va trist när loppisarna har stängt när man vill dit! Men kul att du hittade lite smått och gott ändå :)

Åh va fint det blev med murgrönan i din sopkorg, mkt bättre än att slänga sopor i såklart!

kram

Tjohalia sa...

Det lät som fina fynd, hoppas du visar upp dom sen! Kram Sandra

Anonym sa...

Va fint det blev. Jag hoppas att solen snart tittar fram här hemma också, nu är det jätte skumt väder med regn/sol/moln/regn. Härligt med semester och en liten resa, hoppas att den blir lyckad.

Malin - I min trädgård sa...

Jamen vad snyggt det blev med murgrönan! Det är en så härlig växt...

Ha en skön kväll!

Sara sa...

Du måste visa dina fynd!! vad sött det blev med murgrönan.
Kram Sara

Monkan sa...

Trilla ner i en sjö? Rackarns, det har jag inte tänkt på! Jag brukar också vara jättebra på packa allt för alla tänkbara händelser men trilla ner i sjö har jag missat!

Loppis stängt på lördagar? I mina öron låter det väldigt väldigt bakvänt... Men det verkar ha gått bra för dig ändå :-)

Javisst är det rea på Panduro! Jag skulle bara ner i tvättstugan en sväng och sen skriva och tipsa dig men det behövdes ju inte, du hade visst tygradarn på ;-)

Bra taktik att börja med Barkarby för jag tror nog det blir strejk :-( Om ni köper t.ex 7-dagars kort hos SL (vilket kort som helst) så gäller det ju på spårvagnen till Djurgården också så då kan ni i alla fall komma ut dit även om det blir strejk. T.ex åka ut till Rosendals Trädgård och fika (massor med goa kakor o bullar).

Glöm inte att jag vill har en rapport från Syster Lycklig om ni går dit :-)

Anonym sa...

Vad vackert med murgröna i en papperskorg! Så fiffig du är!