måndag 2 juni 2008

Fabulösa stolar


Jag är fullt medveten om att alla kanske inte tycker att mina fyndade stolar är fabulösa. Men de gör min samling av gamla stolar komplett (för tillfället..). OCh bara 25 riksdaler styck!! Nu har jag fyra stolar runt slagbordet. Eller snart i alla fall. Direkt jag kom hem kände jag att denna turkosblåa färg inte var min stil, så nu ska här användas värmepistol. Trots tidigare positiva erfarenheter med detta verktyg, så har jag en förälder som lade sig i och tyckte att det var bättre om han gjorde det. Under parollen "Det blir så skräpigt hos dig". Okej, det är ju praktiskt att någon annan vill ställa upp och göra det men då kan man ju inte riktigt kräva att stolarna ska vara klara när man vill det, dvs NU. Blir intressant att se hur trärena man kan få dessa!

Och till Mia; det blev soligt och fint på eftermiddagen igår. Nu regnade det visserligen på morgonen igen, men jag har goda förhoppningar om resten av veckan!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka söta stolar, jag gillar dem jätemkt!!! Och 25 pix var ju inte direkt en stor summa. Jag betalade också 25:-/st för mina stolar som jag målat vita. Det dryga är ju att skrapa bort gammal färg och slipa och sånt innan man kan gå igång på själva målandet! Men det är roligt sen när man vet att man gjort jobbet och fixat till dem själva :)

Kram!

Anonym sa...

Alltså 25 spänn för de stolarna...klart det var ett rackarns kap, jag tror de kommer bli superfina (varför inte, du brukar ju få till det). Inte dumt med hjälp heller, snällt...Så ni har haft regn i helgen, trist, man har ju blivit så himla bortskämd med vackert väder nu, kram

Anonym sa...

Härligt med fynd som man kan piffa till lite själv!

Maria sa...

Jo stolarna var super snygga, gillar färgen på dem!! De skall du vara nöjda med. Måste även säga att jag bara älskar korgen i inlägget under!

Gårdsromantik sa...

Visst var det ett fynd!
25 spänn - som hittat.

Kram Maud

svartataket sa...

Ja dom var ju gratis!!! Alltid kul att fynda! Ska bli kul att se allt sen!!

Kraaam

Anonym sa...

Vad kul att vi har koll på vart systerstolarna håller hus! ;D