fredag 6 juni 2008

...och doft av viol..Vilken underbar sommardag det var igår! Varmaste dagen hittills! Dock blev jag kanske en smula trött på studentsången med tillhörande skrik - jag jobbar nämligen inte så långt ifrån var studentutsläppet var så i drygt två timmar fick jag lyssna på detta... Nåja, sedan slutade man lite tidigare och hann med att njuta av dagen också, bland annat blev det en kvällscykeltur bland grilldoft och lekande ungar. OCH två igelkottar!

Idag har det sett lite mulet ut, men det kanske blir bättre?? Idag blir det en del rekande inför morgondagens utflykt till IKEA. Min broder fick igår tillträde till sin nya lägenhet så det blir att mäta och räkna lite på saker. Särskilt viktiga saker som gardiner, nya köksknoppar (varför har hyreslägenheter alltid de mest gräsliga knoppar i köket?) och lite växter. Jag har bara sådan fruktansvärd träningsvärk i benen efter att ha stått i en märklig ställning och tagit bort färg på mina fyndstolar. Det blir inget färgskrapande idag..

Äntligen har jag hittat ett perfekt fat till min glaskupa! Fatets inre kant (vet inte vad jag ska kalla det) är precis lika stor som diametern på kupan. Och med en fin metallfärgad kant. Nu borde jag väl baka några smaskiga kakor som man kan ha på fatet? (och fatet var gratis!)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tur igelkottarna har dig, själv har jag aldrig sett någon igelkott här där vi bor. Den enda jag sett var när vi besökte Västerås för två år sedan.

Nej, hudcancer inte inte någon "hit" men man lär sig leva med det mesta!!

~Livet i byn

Sara sa...

hej
Det blev jättefint ihop, fatet och glaskupan. Du får köpa Leilas bok och baka några smarriga cup cakes.
Kram Sara

Anonym sa...

Vilken härlig sommarbild vid vattnet :) Och kupan passade ju jättebra på det där fatet!

Hopaps du haft en skön Nationaldag idag! Jag har varit ute hela dagen, vi har varit hos mamma och pappa. Har hunnit med att plantera lite blommor och målat första lagret vitt på mitt balkongbord så det kommer bli klart i helgen så jag får ta hem det, ska bli roligt!

Nu är det bara en matta som fattas att lägga över betonggolvet på balkongen, det är såå fult! Hoppas jag hittar det på min loppistur jag ska göra imorgon. Drar redan 08.00 mot Falun, där har de en stor loppis! Ska bli riktigt roligt!

För övrigt msåte jag hålla med om att det finns väldigt många bra och rätt stora loppisar här i krokarna där jag bor, jag är nog lite bortskämd jag...hihi!

kram!!

Anonym sa...

Ja du det där med knopparna i hyreslägenheter, jag fattar inte heller det. Våra är gräsliga. Hoppas att du får en fin fin IKEA och loppis helg. Jag ska försöka ta mig till stranden och sola lite hade jag tänkt, inte fel det heller.