söndag 1 juni 2008

Balkongliv uppskjutetHär hade man blivit utlovad härligt sommarväder, och så vaknar man idag upp till regn. Hur går det nu med mitt målande ute på balkongen? Jag får fortsätta att måla mina bord inne i vardagsrummet då. För inte kan jag ju vänta, nu är jag ju på gång!

Igår var jag och fyndade på Återvinningen här i Luleå. De hade halva priset på alla stolar, och bland grönbetsade 70-tals stolar och barstolar stod två gamla trästolar, sådana som jag samlar på. Jippie!! Och med 50% rabatt kostade de bara 25 kr styck. I nuläget har de en blåturkos ton, men jag tror att jag ska ge dem en omgång med värmepistolen. Jag hittade ett bord också som just blivit inlämnat som jag gärna hade velat ha, men jag rannsakade mig själv och insåg att jag inte hade plats för det. Men ändå...

Ja, nu är det väl bara att bläddra i lite inredningstidningar och invänta inspirationen! Min korg passade perfekt att ha tidningar i!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin tidningskorg!

Anonym sa...

Söt korg. Grattis till fynden och stolarna. I helgen har jag jobbat med att övertala mamma att införskaffa gamla pinnstolar (att måla vita) till deras köksbord, tror att hon nappade=)
Synd med regn, hoppas solen tittar fram i eftermiddag. Här strålar solen och jag delar gärna med mig av den.

Mia sa...

Då kanske jag inte ska säga att vi har nästan 30g här i solen! Ungarna springer just nu i vattenspridaren!

Nej, jag är glad nu. Jag är ingen som ältar, mår man dåligt gråter man lite och sen får det vara bra. Jag tror jag faktiskt är en hyfsat positiv person..:)

Har du också jobbat i handel!? Ja då vet du. De som inte har det skulle inte tro på oss om man berättade allt man varit med om! :)

Utlovar bilder på kryddträdgården snart, kanske redan imorrn!

Kram o tack för alla dina kommentarer, det är så roligt att tjöta med dig!

Sara sa...

Fin, fina fynd du har gjort!
Kram Sara

Anonym sa...

Hej!

Jag var också på loppis idag och fyndade en sån där korg :). Såg den igår på din blogg och kom på att en sån skulle passa perfekt i mitt sovrum där jag ibland ligger å läser tidningar, men som sen blir liggandes på golvet.

Så idag strosade jag på lite loppis som sagt och ser en prick likadan korg som den här å gud så glad jag blev! Nu har jag också en perfekt och supersöt förvaring för mina sovrumstidningar!! Och för en billig peng desutom, kan ju inte bli bättre..hihi!

Det är superkul med som du skriver "fellow bloggers", man får såå mkt idér och inspiration av varandra!

Kram!

Lisas inredningsblogg sa...

Riktigt söt korg! Smart med tidningarna där! Hur får du plats med allt? haha! Du fyndar varje vecka, tänk om jag också kunde göra det!!! :D Hmmm byrån :D uppdaterar imorgon! KRAAAM

Linda -Galleri Palla sa...

Tjaaa! Jaså du målar du!? Själv far jag runt som ett yrväder med diverse tavlor och flyttar, testar och hänger om, och flyttar och testar och hänger om. Och flyttar och testar och ...