torsdag 5 juni 2008

SpretigtIgår var det varmt och soligt hela kvällen. Så varmt att man mest ville ligga på soffan och ta igen sig. Det verkade ialla fall min bredbandsleverantör tycka, för det var omöjligt att få någon kontakt. Så jag får besöka er nu istället! Tack för alla era kommentarer, det är jätteroligt att titta in och läsa vad ni tycker och tänker! Jag blir verkligen glad ska ni veta!

Lagerhaus öppnade ju till slut här i Luleå förra veckan. Naturligtvis var jag där under öppningsdagen, vad annat?! Dock kändes utbudet lite mindre än i de butiker jag varit in i i Stockholm. En speciell servis som jag spanat in fanns till exempel inte. Jag kunde ju inte komma tomhänt ut ur butiken så jag köpte dessa spretiga fuskblommor, Paraplyblomma tror jag att de kallade den för. Blommar något längre än snittblommor ;-)

Snart väntar tre dagars ledighet! Jag kommer att spendera nästan en av dessa dagar återigen på IKEA, och kanske det blir hissgardinsinköp. Jag får ta ett beslut i frågan på plats! Vad ska ni göra??

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså, ett IKEA besök igen!! Lyllos dig...

Vi ska tapetsera färdigt och göra klart hallen på övervåningen. Sedan blir det till att jobba på gården. Hästhagarna ska mockas (fy!!) och det ska städas kring stallet. Hoppas det inte blir för varmt bara.

~Livet i byn

svartataket sa...

ja IKEA måste jag till :) Ja du jag vill göra MASSOR! Men det blir då ingenting just nu..haha
Önskar nästan lite regn..Känner mej sååå lat!ideérna saknas inte..däremot energin..hihi

Kram och trevlig helg!

Efwa sa...

De där blommorna skulle mina katter riva ner på stört. Fint arrangemang för dig som kan ha det. Gillar fönstret.Jag bor en kvarts promenad från ett stort Ikea, konstigt nog går jag inte dit så ofta. Men det är kul att kunna gå in bara för att kolla lite och inspireras.
Kramar från Efwa

Anonym sa...

Fina fuskisar...o fint med betongljusstakarna där...Du har hunnit med en hel del ser jag...själv tar detta vädret död på min blogglust....vill bara vara ute o njuta av vädret...hoppas du oxå får lite tid till det...Ha en härlig långhelg, kramar

Anonym sa...

Var inne o kollade på bordet, det tror jag alldeles säkert kan bli fint, det var ju bra pris oxå..lycka till, kram

Anonym sa...

Vilken fin blomma du hade köpt, passade riktigt bra i den vasen. Måste också besäka lagerhaus snart.
Ha en bra dag!

Sara sa...

Hej
Fint du ordnat med fönstret vasen och blomman. Vi har inte Lagerhaus, snyft!
Kram Sara

Mia sa...

Aldrig att ett Lagerhaus lär komma hit till lilla Gislaved. Finns riktigt fina kökshanddukar jag är sugen på där.

Mycket bra kommentar och jag håller till viss del med. Det är som du säger, allt i det huset är definitivt inte vad som löper inom ramen för funkis men det är väl det som gör inredning så roligt. Att man får utgå från en stil och sen sväva fritt för att få fram något unikt. Dessutom lever vi inte på samma sätt som man gjorde på 30-talet eller när postmodernismen fick sitt genombrott och därför tolkar vi inte heller funkis på samma sätt. Jag tycker tvärtom det är ganska roligt, för då gör varje generation sitt eget stilavtryck och sin egen tolkning.

Redo att fira 6 juni imorrn?
Kram Mia

Lisas inredningsblogg sa...

Halloj fröken fräken! :D
Gillar ditt "namn" precis som mig ju! Hur kan man då iiiinnte gilla det?!
Så fina blommor, hmm lagerhaus ja, handlar inte alltför mkt där, men gillar ändå att gå in och inspireras där. Trist att de inte hade servisen, hade velat se! Gillar verkligen din stil och smak såklart! Åhh så fjäskig jag låter idag?! haha!
Ikea, ja dit skulle jag också vilja, hoppas att det går bra med hissgardinsköpet och allt annat som ramlar ner i vagnen! KRAMAR

Pysselprinsessan sa...

IKEA igen! Så trevligt! *mycket avis* ;D Jag tror bestämt att jag ska hitta på nåt sätt att muta sambon så jag får åka dit oxå!! Ska bara råna banken på vägen åsså! Haha!

Tråkigt att Lagerhaus kändes lite sämre än vanligt. Jag kände så om Umeå å när de öppnade, men jag tycker att de blivit bättre och bättre på att plocka hem guldkornen! Du hittade ju ett guldkorn nu, det var en fin prydnandskvist det där!!

Attans med stolarna, men nu har ju din fader något att göra i helgen. Hehe! Det är ju Sveriges pysseldag imorgon, så själv ska jag pyssla då! (Om det inte är varmt som idag, för då tror jag att jag måste fly den stekheta lägenheten.) Lördag och söndag är det jobb och kalas x 2. Så det blir ingen latarhelg! Men efter denna helg har jag faktiskt riktigt sommarlov nåra veckor! Hihi!

Ha en bra Sveriges Pysseldag! ;)
Kramar

Mia sa...

Vädringsfanatiker? :) Det var nåt nytt. Fast jag är också ganska pedantiskt lagd. Tänker stökigt rum, stökigt sinne typ. Man mår bättre av att ha det snyggt omkring sig helt enkelt.

Bra tips om Röda korset! Ska kollas upp. Vi har faktiskt ett här i Gislaved.

Har du stora planer för helgen? Själv ska jag mer eller mindre bo på jobbet, jobbar 14h imorrn o 10h på söndag. "Mia:tänk på pengarna!" Det är mitt mantra. :)

Kram M