måndag 9 juni 2008

Zink is the best!
Här har det ännu inte blivit några foton av mina IKEA-fynd. Jag har helt enkelt inte hunnit! Tänkte att jag skulle arrangera de i lite stiligare miljö än bara huller om buller i en påse. Så tills vidare blir det uppvisning av zinkkrukor som har inhandlats på Coop! Det vore ju snyggt om de kunde få någon etikett, men jag verkar inte kunna ladda ner typsnitt till min dator?! Jag ska mixtra lite till!

Här är det inte varmt idag. Jag kände nästan att det hade inte varit fel med fingervantar när jag cyklade i iskallt regn. Men inte ens om det snöade skulle jag ha vantar. Inte i juni!!!

Vad tror ni om årets Sommartorpet då?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det svinkallt ute, man trycker mest inne. Såg också sådan fina zinkkrukor på Coop. Tycker de har många fina saker där.

~Livet i byn

Sara sa...

Fina krukor! Har precis sett sommartorpet, vilket hus!
Kram Sara

Anonym sa...

Ja jag håller med, zink är vackert!!

Jamen visst kom jag över en oerhört charmig och söt byrå igår på loppisen. Sådär härligt och naturligt nött, med originalhandtagen och så. Tycker mkt om den som den är i den beiga färgen så den ska få vara så :)

Och det är faktiskt skönt att få vara lite helt själv i några dagar och bara rå om sig själv och pyssla och dona och längta lite efter sambon :)

Ska bli roligt att se vad du fyndade på IKEA!

kram!

Linda -Galleri Palla sa...

Vantar!?!? OMG... nä jag får ringa till de på tv4-vädret och beställa lite mer sol då ju ;)

Snygg kombo med vitt, svart & zink! Fin komibnation.

Sommartorpet... jo det blir nog lite småtrevligt. Måste bara lyckas sitta still framför tv:n en hel halvtimme...

Gårdsromantik sa...

Det måste bara vända - jag fryser som bara den!
Fy vad lurad man blev av de där ynka dagarna! (Skönt att få gnälla av sig lite)

Tror du inte jag missade Torpet - men det var så trevliga bloggerskor som var på besök så det gör inget - torpet går väl i repris?

Vilka snygga krukor du hittat på Coop!

Kram Maud

Ellas Inspiration sa...

Väldigt snygga!!

Underbart hjärta.

Kram Karin

Elzie sa...

Vilka snygga krukor. Och hjärtat var inte fel det heller.
Hoppas du har fått lite varmare nu. Här har vi haft FÖR varmt i flera veckor så jag gillar när det är lite svalare idag.
(PS! Gillade inte Sommartorpet nåt vidare, men är heller inte så förtjust i Isabella och den andra var bra konstig tycker jag!).
Kram Elzie