onsdag 4 juni 2008

Somriga tyger


Sommar och sol! Ja, det känns då som det just nu. Nu börjar även häggen vara på gång här, så då är allt som det ska vara. Häggen ska ju blomma lagomt till skolavslutningen! Den som fick ha sommarlov...!

Det har ju varit dåligt med tygfynd den senaste tiden, jag lider lika mycket som ni gör. Här är dock två nygamla fynd, det till höger med tecknade blommor hittade jag häromdagen. Lagomt för två kuddar och somrigt så att det sjunger om det! Det vita tyget till vänster blir nästan genomskinligt när man hänger upp det och jag tänkte pyssla lite med det till helgen. Ovanpå en glasampel, som tillfälligt används upp och ner som en glaskupa ovanpå min lilla paprikaplanta som gillar tropisk värme.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Svar: Du, man måste springa fort genom SIA avdelninge. Livfarligt ju!!

Håller med dig, den som ändå kunde få sommarlov. Jag får vänta några veckor innan min semester börjar.

~Livet i byn

Pysselprinsessan sa...

På torsdag (men, hihi, det är ju imorgon!) får jag sommarlov! Mitt sista pengalösa extrajobbande sommarlov! ;) Häggen blommar sedan nåra dar här. Helt underbart! De senaste åren har de varit så angripna av häggspinnlarver (tror jag de heter) så vi har inte kunnat njuta av den underbara doften i Umeå... Men iår! Mmmm! :) Säg inget, men jag tror jag måste klippa in någa kvistar och ha inne! :P

Vilke fina inlägg jag missat under min frånvaro. Fina tyger å ljusstakarna blev superfina där! Är lite avis på dem! :) Jag gillar den typen av stol och skulle gärna ha ett par stycken själv som extrastolar! Det är ju en perfekt extrastol ståendes varsomhelst eftersom de är så fina i sig! Ang rullgardinerna så tror jag inte det kommer att se konstigt ut. En vän har så å det är fint. Bara ett problem, att jag alltid slår huvudet när man ska gå ut! ;D Jag lär mig långsamt, den hårda vägen! Haha!

Å inte har jag hunnit sy något än, men det kanske är en perfekt sysselsättning för sveriges pyssel... flåt, nationaldag! ;D

Kramizar

Anonym sa...

Vad fint det blev över skåpet och tygerna är riktiga sommartyg. Synd att det inte gick att ha rullisarna innanför och hissgardinen utanför.

Mitt tyg till gardineran i köket är köpta i en tyg och gardinaffär i Huskvarna, där jag alltid hitta JUST DET tyget som jag letat ihjäl mej efter.

Linda -Galleri Palla sa...

Ååå, stackars dig! Men det sägs ju att man kan göra grymma tygfynd på loppisar. Och det är ju loppishögtider nu. Eller bara här nere i Skaouune kanske??

Hur går det med parfymen? Mummar du dig mycket? Hoppas den inte var för kraftig i doften.

Själv har jag bestämt mig för att nu har min samling av vaser övergått till att bli ett samlande, isft bara ägande. E du med på vad jag menar?? Först hade jag bara en del vaser. Nu blir de fler och fler och uppnår kvoten för att räknas som en samling, tycker jag :)

Anonym sa...

Jättefin glaskupa!

Å vilken bra idé att sätta en skylt på dörren, det kanske jag med ska göra...det var ett mysigt tips!

Hoppas du haft en härlig dag!
Det har jag :)

Lisas inredningsblogg sa...

Så fina tyger du hittat! Glaskupan är så fin!!! Loppis fynd anar jag :D
Hoppas att du mår bättre idag! Så snyggt det blev med placeringen av betongtavlorna!!!!! KRAM