fredag 13 juni 2008

Bäst, sämst och senast

Ja, nu har jag äntligen tagit mig i kragen och ska slutföra utmaningen som jag fick av Mia!
Nämligen redovisa för mitt senaste, mitt sämsta och mitt bästa köp. Det blir dock lite egna tolkningar av det där med köpt...

Först, det jag har köpt senast. Egentligen var det två kassar med mat, men hur roligt var det att visa upp?! Nej, någon timme innan besöktes en tygaffär med halva priset på alla tyger. Aha! Så jag slog till på dessa två tyger. Det med kvadratiska hål i har jag velat ha såå länge, och nu kliar det som sjutton i fingrarna på mig, jag vill hem och sy av det.Mitt bästa köp är inget som jag har köpt, utan det har jag fått från min farmor. Eller "arvegods" som det alltid står i Sköna hem. Här har jag diverse gardiner, påslakan, kuddfordal osv. Det rymmer massor och jag gillar verkligen att det står på ben, det blir luftigare och känns inte så stort.Mitt sämsta köp är inte heller köpt, ja inte av mig iaf, utan det har jag fått av min teknikfrälste bror. Här visas mojängen som gör att jag har trådlöst internet hemma. (visst ser det lite ut som ett rymdskepp?) Vad är det som är så sämst med detta då? Jo, jag stör mig på detta med trådlöst. För inte sjutton är det det!! Först ska det gå en sladd med adapter till ett eluttag, och sedan går en annan kabel till bredbandsuttaget. Dessa uttag är inte precis placerade bredvid varandra.. så jag får hålla på och dra ut och sätta i kontakterna fram och tillbaka. Jag inser att det ju inte är praktiskt möjligt, men jag stör mig ändå, är det trådlöst så förväntar jag mig inga sladdar alls...

7 kommentarer:

Sofie sa...

Ett sånt där "rymdskepp" har vi med, väl gömd bakom ena gardinlängden i vardagsrummet på fönsterbrädan. Jag gillar inte att ha teknik ståendes synligt :)

Kul med tygfynd och vilket underbart skåp!

Trevlig helg!
Kramar, Sofie.

Anonym sa...

Nämen precis, är det trådlöst ska det ju VA trådlöst också :)

Vilket bra skåp du har. Jag har också ett stort linnéskåp i mitt sovrum där jag förvarar en del sängkläder, linne och sånt, perfekt!

Kram!

Anonym sa...

Hur snyggt är inte det tyget med hål i. Har sett dem på en läkarmotagning i stan och länge viljat ha själv...

~Livet i byn

Linda -Galleri Palla sa...

Åhhh och jag som hade velat se vilken mat du köpt... ;)

Vad ska du göra för spänande med det håliga tyget? Har två sådnan gardinlängder som ligger i en låda så lite tips hade suttit fint.

Mmmm, de där datorattiraljerna är ju inte granna (=snygga). Man får försöka joxa undana alla fula sladdar med kabelrännor eller nåt.

Lisas inredningsblogg sa...

Så bra tolkning av utmaningen du gjort! Ska bli spännande att se vad du får för dig att göra utav tyget.
Skåpet är så snyggt, praktiskt verkligen! :D
Hmm, teknikprylar är oftast inte så snygga.. speciellt inte trådlösa routers :D
Ha en trevlig helg!!! KRAM

Ellas Inspiration sa...

Snyggt skåp!

Ha en sön lördag!

Kram Karin

Mia sa...

Superbra tolkning! Förstår varför du älskar ditt "arvegods"...

Kram Mia