lördag 25 oktober 2008

Vädrar morgonluft

Vissa dagar är lättare än andra att stiga upp tidigt. Dagar när man ska åka till jobbet hör inte till dem. Men sådana här dagar går det bra. När man vädrar morgonluft; megastor loppisluft! Jepp, det är dags för den stora fyndmarknaden i Luleå. Här kan man läsa om mina tips inför loppisen i våras.

Lite mossa har letat sig in till mig också. Men det är ganska pyssligt med det - man måste ständigt vara på sin vakt och se till att det finns vatten och spraya, spraya, spraya... Men fint är det!





Uppdatering! Oh yes, tillbaka från loppisen, och ganska less på folk och än mer less på folk med barnvagn. Men med en del påsar fynd! Jag försökte verkligen att vara kritisk och inte slänga mig över vad som helst, det är ju lätt att bli gripen av loppisyra... Jag hittade en stor ram, knoppbräda, två metallhyllor, gammal glasburk, vägghängda fack i zink, ett miniväxthus i plåt, en griffeltavla och ett gammalt bokstavsspel i kartong. Summa 145 kr. Jag gnuggar händerna! Och har dragit igång projekt klä om sänggavel!

23 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Ahh... det måste vara samma loppis som Maud (Gårdsromantik) skriver om eller? Var det i Luleå.. hmm... minns inte riktigt. Lycka till i varje fall!!
Kram Jenny

Lotten sa...

Lyckatill med fynden! Hoppas du hittar något riktigt fint som du kan visa här;-)

Anonym sa...

så mysigt och fint med mossa!

StrandviksVillan sa...

Härligt enkla men ack så vackra bilder!!
Tjohoooo! Igår kom paketet, jag nändes nästan inte öppna det då det var så fint! Tusen tack! Innehållet var superfint! Jag ska visa det så fort jag kan.
Ha en skön helg!

Anonym sa...

Vad fint! Det är ju jättefint med mossa, men här hemma skulle det nog inte överleva så länge...

Lallis - liv och leverne sa...

Så fina bilder:)
Ha en riktigt härlig lördag.
Kram Lallis

Sara sa...

Hoppas att du gör några fynd. Superfin mossplantering.
Kram Sara

Angel.Pearls sa...

Vilken härlig blogg jag hittat till! Underbart inspirernade bilder. Mossa är så fint i olika krukor, jag ska nog ta mej en tur o se vad jag hittar..Fin helg// Eva med Pärlbloggen AngelPearls

Angel.Pearls sa...

Vilken härlig blogg jag hittat till! Underbart inspirernade bilder. Mossa är så fint i olika krukor, jag ska nog ta mej en tur o se vad jag hittar..Fin helg// Eva med Pärlbloggen AngelPearls

In my house sa...

Tjohejsan.... Det låter mysigt!!! Angående dina lampor, våra är blanka svarta i köket,,, de gillar jag... Matt kan lixom bli så matt hehe.... svårare att hålla rena på nåt sätt!!!!

Ha en mysig lördag,,, kram kram j

Anonym sa...

Fint och enkelt arrangemang. Så du ska ha en sån kul dag du själv ska man iväg och jobba journatt snart.
Har hunnit greja lite med sänggaveln så snart är den klar.

Hoppas du hittar en massa fynd fast det letar du nog upp som vanligt!

Kram och ha en go fortsatt helg!

Tineling sa...

Vad fint det blev med mossan! Visst har du en av pumlorna där i?
Tror det blir jätte fint med svarta lampor...sladden är ju svart oxå så det blir nog toppen!! Kram och fortsatt trevlig helg!!!

S o F sa...

JÄkligt snyggt helt enkelt!

Lycka till med fyndandet.

Vi syns!

Majas skafferi sa...

Hej! Herregud vad du fyndar! Kul när det blir billigt också! Fint arrangemang med mossa och ljusstaken..är det en "Taserudsstake" från Arvika?

Sofie sa...

Vilket sött stilleben! Mossan gör det hemtrevligt!

tina | pepparochvanilj.se sa...

Jaa du ...nu har mosstiden kommit! det känns lite extra mysigt att dekorera med mossa nu!

Kul med så många fynd, jag fyndade själv i går jag...en Edison lampa för 199 kronor :D Fast det är klart, du fick fler grejer till mindre peng...men jag är glad ändå!

Kram Tina

Anonym sa...

Vad snyggt med mossan! Riktiga vackra bilder - nu ska jag "snoka" vidare i din blogg;) Ha en trevlig helg!

Tulipa sa...

Värst vad du fyndat!
Det låter som en bra dag!
Kram Tulipa

Jo sa...

Du fyndar som vanligt! :) Själv hann jag bara med "Skroten" idag, men det är ju inte helt fel det heller :)
Vad fint det var med mossan inne!

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Fina bilder du visar!
Åh vad kul med loppis!
Får vi se alla fina fynd? ;)
Jeanette

Monkan sa...

Supergulligt med mossan. Inget för mig hör jag, skulle missa vattningen... Hoppas den får ett långt liv hemma hos er :-)

Barnvagnar... jag gissar att det är ömsesidigt, småttingarna är nog minst lika less på shoppande människor med kassar o grejer som de får i huvudet... Kanske föräldrarna skulle åka till nån trevlig lekpark i stället? :-)

Nix, jag har ingen åsikt om färg på lamporna, du får göra precis som du vill :-)) Kan en lampa verkligen heta Teorb??? Jag hittade lite annorlunda lampor i en ny affär idag, fast de var ju dyra. Sen stod det inte vilken styrka på glödlampa de tålde och ingen av totalt fyra personal hade en aning och hade aldrig nånsin funderat på saken angående nån enda lampa som de hade hemma själva... Som att köpa kläder utan att kolla tvättrådet.

Aha, klä om sänggaveln, är det nya fina randiga tyget som ska få den äran? 25 kronor??? För fem meter???!!! Var du i en tidsmaskin eller? 1908 istället för 2008 :-)

Anonym sa...

Jag håller med dig - mossa är jättefint, men jag har gett upp hoppet om överlevande sådan *s*

Anonym sa...

Vilka fynd! Skulle behöva gå en loppiskurs. Kan du fixa det? ;) Vill också kunna göra fynd.

*kram*