lördag 26 juli 2008

Cykel o´hoj!


Vackra taklökar som lever och frodas på min balkong!

Kan det bli årets hittills varmaste dag? Då måste vi göra det som traditionen bjuder; ta oss en redigt lång cykeltur med avslutning på loppis!

Väl hemma senare ska jag försöka mixtra över lite nya foton på diverse fynd och pysslerier från systemkameran till datorn. Kameran verkar på eget bevåg skapa egna mappar, så först trodde jag att massor av foton hade raderats när jag inte hittade dem när jag bläddrade. Det vore bra med en instruktionsbok!!

2 kommentarer:

Emma sa...

Låter härligt att du är på G igen! Och har fått en hel del gjort. Önskar att jag hade den energin oxå...:-) Är jättetrött efter en stressig vecka på jobbet. Men nu har jag bara två kvar sen väntar en vecka semester och sen börjar skolan!

Blomman klarar inte att vara ute året om, trots att vi bor i zon 1, man måste ställa den frostfritt. Som tur är så har jag ett litet rum i garaget där jag förvarar alla mina krukor och andra planteringsgrejer där jag kan ställa den. Jag har även en änglatrumpet som jag brukar övervintra. Nu har vi ju inte bott här en riktig vinter ännu så vi får väl se hur det kommer gå:-)

Ha en trevlig cykeltur! Kanske skulle ge mig ut en sväng nu oxå när sambon har satt på nya däck och slangar på min räser:-)

Tjohalia sa...

Vilka vackra växter du har, kram Sandra