onsdag 23 juli 2008

Något fattas

Här har man spenderat dagen med att ömsom sitta i solstolen, och ömsom bråka lite med ett randigt tyg till vardagsrummet. I natt gick det bara inte att sova, så det känns inte som att man varit på topp, kreativt eller på något annat sätt..

En annan sak som jag funderar på är att lägga till något på denna abstrakta tavla. Kanske ett citat eller vackra ord? Har ni några förslag?
Hoppas att ni också har en solig, vacker kväll!

10 kommentarer:

mia sa...

Några abstrakta ord kanske? Hellre det än något klämkäckt citat. Om du inte har ett som har en personlig koppling till dig för då röstar jag på det.

Ja du hör, en 36:a är ju sunt. Jag är smal. När jag ser mina kommentarer så fattar jag inte vad jag tänker men 5 min med mina kontakter därborta och jag känner mig som världens fetto - vilket verkar vara precis vad jag är därborta. Det är nog otroligt viktigt att ha distans till detta och jag måste påminna mig själv om det konstant.

Har du haft någon sol hos dig idag?
Kram Mia

Tusenfröjd sa...

citat eller några vackra ord som hör ihop... Rabarber, tycker jag är ett underbart ord! Du kan ju använda dig att bokstavsstämplar, någon vacker utriven bild, gör ett litet kollage... Lite idéer från lilla mig! Ha en underbar kväll/ Liv

Livet i byn sa...

Kvällen har varit bra så här långt. Har precis kommit in från stallet och tänker fortsätta med en dusch av en stycke ovillig cocker!!

Svårt med tavlan, den är ju lite läcker som den är i sig...

~Livet i byn

Anonym sa...

Hej
Hittade till din sida via någon länk..
Jag tror att jag hade skrivit Att vara på den
Ett litet tips
//Susanne

Leva som jag sa...

Vet du jag gillar tavlan som den är!! Så skönt befriande från bokstäver och ord!! Nu var jag ärlig. Hoppas du har det gott
kramar M

Mari sa...

Du som är så kreativ kommer säkert på nåt bra väggord att ha i. Skulle gärna vilja se nåt på svenska. Annars Googla på citat och viseversa fast jag tror inte du har "stiljte" som jag vad det gäller det.

Ha en bra dag!

Anonym sa...

Måla en blomranka med bara svart färg...eller blad. Det är snyggt. Om du inte kan/vill hitta på ett mönster själv kan du säkert hitta något bra mönster på google-bildsök eller från något av alla dna tyger??

StrandviksVillan sa...

Tror jag svarar som föregående - kanske en blomranka i svart eller grått men också ett vackert ord med snirkliga bokstäver.

Anonym sa...

Jag gillar tavlan som den är... superfiiin :)

Erik Keding sa...

Jag gillar tavlan som den är faktiskt! Diskret men ändå så utstickande!