onsdag 5 februari 2014

Den där spraylängtan

Jag har suttit och bläddrat lite bland gamla foton här under kvällen och känner att jag inte har så himla mycket mer att säga  än:

JAG VILL KUNNA SPRAYA LOPPISFYND!
NU!

(ja, jo, man KAN spraya i källaren, men underligt nog är spraylukten inte så populär bland grannarna. Crazy cats!)


10 kommentarer:

koppfnatt sa...

Hejsan !
I dag blev min längtan också för stor, så jag har nu förpestat garaget <3
Kram Åsa

Katarina sa...

snyygt!!

Hannis sa...

Men jag vet!!
Jag vill också det, spraya.

Varför har inte alla ställen ett hobbyrum som man kan få husera i?
Det skulle jag vilja ha.

Anonym sa...

Åh så sugen jag blev på att kopiera din svarta lampa! Blev ju en helt annan lampa med färg och den stora glödlampan.

Efter flytten har jag ett uppvärmt garage att hålla till i för dylika projekt - tror bestämt jag ska se över Kupan nere på hörnet under helgen.

Tack för tipset!!

Elisabeth sa...

härligt att få spruta, det tycker jag.. har lite saker som ligger och vill bli ompysslade..

ha en bra helg !!

kungen o majkis sa...

OOOOH på den svarta lampan. Underbar den du.
Jag sprayar i vårt uppvärmda garage. Och sambon klagar inte jättemycket över lukten eller på att betonggolvet helt plötsligt och väldigt mystiskt blivit lätt guldskimmrande på sina ställen.

Elin sa...

Lampan blev ju grym!!!!

Lisa sa...

Undrar över "stjärnan" (?) i glas.....vad är det egentligen? Och fin lampa förstås :)

Catarina Quick sa...

Hej!
Har med det problemet men är utan färg dock :-S o vet inte vilken jag ska köpa.

Monkan sa...

Spray verkar ju kunna fixa mirakel, i alla fall i händerna på en Rutinerad sprayerska. Själv har jag inte ens rört en sprayfärgflaska. Oj, burk heter det kanske? Det enda jag sprayar är impregnering på kläder och skor :) och fixeringsspray på vissa pappersalster. Fixeringen sprayar jag ute på vår mikroskopiskt lilla gård, och det sker väl kanske en gång per år. Färg skulle jag ju kunna spraya där också... i alla fall grått, som betongen där ute. Men jag kör vidare med burk och pensel.

Det blir ju uppenbarligen rena miraklet med spray, lampan och ljusstaken blev ju vansinnigt snygga. Hmmm, ni har inget återvinningsrum som du kan ockupera? Framför allt om ni har insamling av glas så brukar det ju inte direkt lukta hallon ;) och då borde ju lite härlig sprayfärgslukt vara rena rama undergöraren för miljön där inne? :) Eller!!! Få grannarna att förstå vilken insats du gör! Du räddar ju föremål genom att ge dem ett nytt liv, då är det väl ett billigt pris för de övriga boende att betala, att kanske råka ut för lite stickande i näsan, vid något enstaka tillfälle?!

Ja det blir ju så himlans perfekt så jag kan förstå känslan det ger att spraya. Som att sy en overlocksöm! :)

Men alltså, apropå overlocken. Jag måste nog ta och skärpa mig, har inte gjort ett ”normalt” pyssel sen julkorten! Det mesta handlar bara om tyg, tyg & sy, sy. Men det är ju inte mitt fel! Det är symaskinsaffärens! De (eller hon, Ulrika) borde ju inte få vara så galet bra på att fatta vad man behöver fast man inte själv hade en aning om det! Den där overlocken har ju gjort att jag fått ett enormt sug att sy. Bara tanken på att kanske sy en söm med overlocken gör att jag drar igång projekt efter projekt. Hmmm, syfestival igen nästa helg, då måste jag gå och prata med U och klaga! ;)