fredag 21 februari 2014

Ett logistikproblem

Vill den galning/vintersporttokig/Nordpolen (välj korrekt alternativ) som beställt en snöstorm skyndsamt komma och hämta sagda beställning då det skett en allvarlig miss i leveransort?Vyerna på bilden är inte de som spelar med i Snöstormsfilmen. Det går helt enkelt inte att gå ut och fota utan att få en snöskadad kamera.

Nu ska jag ändå ge mig ut på äventyr så det är väl bara att snöra på sig snöskorna, pälsmössan och ta med spaden så man kan gräva ned sig i en bivack ifall det kniper.


Det är tur att du har humorn kvar, som herr Fräken brukar säga åt mig.

5 kommentarer:

Cicci H sa...

Host, host. Här är det +6 grader Celsius... ;-). Vill du hälsa på?

TezzTheMess sa...

Man kan ju tycka att du bör få någon form av kompensation för misstaget med leveransen. En extra månad sommar kanske? =)

Monkan sa...

Bortbytes, slask. Önskas, vad som helst inklusive snöstorm. Tja, det var lite äckligt väder på förmiddan, stora blöta snöflingor vräkte ner. Okej, dalade. Besökte föräldrarna, utanför stan, och där låg ett rejält :) snötäcke på 2 cm på vägen. Med betoning på låg, snö. När jag skulle tillbaks till stan på eftermiddan hade det börjat regna och det var fortfarande 2 cm på vägen, slask. Promenad till bussen, i hmmm, mockastövlar. Fick vrida ur strumporna när jag kom hem. (Och sen ut i regnet igen för att sticka iväg och träna. Med torra strumpor och skor).

Klart du borde få flytta balkongen. Inte ska du liksom bara vara nöjd över att ha en. Vaddå, jag avundsjuk? Vem kan tro nåt sånt? Kan inte förstå, att inte jag får bygga balkong, på nedre botten. Folk på trottoaren kan väl ducka?! Vvvvventilationsrör? Ja det var ju sannerligen ett annorlunda inslag. Och kan hända att... jaaa, kalendern är superläcker!

Smultron på ett strå sa...

Tror inte du vill byta med oss här i söder, det har varit grått, regnigt och blåsigt sen i... typ november. Grått!!!! Har glömt hur ljus och solsken ser ut! //kram maria

Helena sa...

Humorn är det sista som lämnar en får man hoppas för annars blir det jobbigt med alla bakslag om våren ;)
KRAM från mig!