måndag 14 juli 2008

Det är tufft att ha semester

Gääääsp!

Det är tydligen först nu som jag känner effekten av allt målande. Jag känner mig jättetrött och utan någon energi, och funderar nästan på att gå och lägga mig igen. Ja, för att läsa en bok och inte så mycket mer. Nu är det ju så att jag är ingen morgonmänniska, och i vanliga fall (när jag jobbar alltså) känns allt omöjligt före kl 09. När man har semester och tar sovmornar så verkar det mesta kännas omöjligt före kl 11. Så jag hoppas att jag snart vaknar till på riktigt!

Jag kan ju titta lite på en vacker krukros som passade perfekt i mitt senaste garagefynd, någon form av urna/pokal i okänt metallmaterial som fått sig en del stötar. Men det är väl det som är det fina?




Snart kommer bilder på köket, jag har bara lite beslutsångest för hur jag ska ha det där. Och så njuter jag lite av att inte ha det dekorerat alls utan bara njuta av känslan av rymd.

11 kommentarer:

Pysselprinsessan sa...

Har varit på bröllop i helgen, därav lite bloggande. Lördag = springa runt och fundera på vilka smycken som passade bäst, gråta i kyrkan, mingla med fötter som värkte mer och mer, äta och dricka gott. Söndag = kliva upp för att lägga sig på soffan hela dagen, och förbanna sig själv för att man faktiskt kan få för mycket av det goda... :) Bröllopet var helt i alla fall underbart!

Vilka grejor jag missat under helgen. Betongurnan ser ju superbra ut! Nu måste jag oxå spana efter en sådan så jag får testa tekniken... :) Pokalen var ju perfekt tll rosorna!

Å gardinen, i like! Ska nog sy nåt liknande till köket här hemma! Vi har ju ett sånt konstigt fönster så det går bara att ha en smal gardin, typ panelgardin på fel ledd... Men det skulle ju vara fint att piffa upp lite med en fuskrullis!

Halkbanan ja, jag tror att de har olja på nått slätt material typ en metallbana eller nåt. Jag återkommer med mer info när jag varit där (efter semestern så om en knapp månad). :)

Jag tror att korgarna är behandlade med något... Jag hoppas att det funkar bättre med primer!

Kramar

Anonym sa...

Håller med att det är lite tröttsamt att ha semester men tror det beror vårt konstiga väder. Har ingen ork idag för jag har sovit dåligt och ont i ett öga, jaja det var lite gnäll....
Fina urna och en underbar ros det kan räcka att titta på det för att må lite bättre.

Anonym sa...

Jadå visst är det från Ellos höstkatalog och hyllorna är från Inreda. Svårt att låta bli att slinka in på Ellos webb tyvärr fast jag har inte ägnat kläderna en tanke utan bara kolla lite på inredningssaker, kläder känns lite tidigt när man köpte bikini förra veckan.

Mia sa...

Hahaha, jag tänkte faktiskt att du skulle hacka på mig om min kommentar om det vackra Norrland. :) Du vet för mig är allt ovanför Stockholm norr. Men det är helt otroligt egentligen hur stort Sverige är och hur befolkningen är koncentrerad till endast den södra delen.
Bollnäs var iaf jättevackert och jag hoppas få se mer av Sverige längre fram.

Förresten apropå Ullareds-fynd, klänningen jag hade på bröllopet är därifrån! Snacka om budgetfynd!

Hoppas semestern flyter på, jag ska unna mig att läsa och lata mig nu med.
Kram Mia

Lisas inredningsblogg sa...

Men du, gisses vilket jobb med urnan! Inte trodde jag att du hade sånt tålamod.. det har dårakt inte jag! Jag vill sååå gärna måla vårt sovrum i grått men benny går inte riktigt med på det...än. Målas ska det iaf göras till hösten.
Så söt din rosa ros är och krukan matchar perfekt ju! Åhhh ska bli sååå skoj att se bilderna på köket! KRAMKRAMKRAM

Anonym sa...

Välkommen att komma med tusen idéer till min uteplats!:) Bild finns på bloggen.

Anonym sa...

Ja du det är lätt att bli försoffad...speciellt om vädret inte är absolut toppen. Vädret har väl varit bra idag, men inte super, du vet sola/bada/svettas/bada igen väder...ha de gott, kramar
ps, söta blommor i den fina krukarn, ds

Anonym sa...

Du gör helt rätt i att sova om du kan och får. Själv måste jag upp med hästarna så alla mornar är sig lika.

Vad fin krukrosen är i urnan.

~Livet i byn

StrandviksVillan sa...

Vet vad du menar, har själv mest jobbat kvällspass på sistone och fått dygnet helt svängt...
Jättefin var krukan som du har rosen i!
Jooo, jag pyntar om i köket ugefär en gång i månaden ibland...

Anonym sa...

Det hoppas vi oxå. Var hos veterinären idag, men provsvarena dröjer några dagar så det blir en lång väntan. Fettkulor kallas deras "finnar", men denna är lika stor som en kiwi därför blev vi jätterädda...

Förhoppningsvis kommer jag igång med fuskrullen på semestern! Har lagt beskrivningen i pysselpärmen:-)

Monkan sa...

Den var jättefin, klart det ska synas att saker är gamla.

Jag har semester och maasssor att göra plus vill ut i solen, då händer ingenting istället...

Ny bild på jycken ser jag :-) Fortfarande sötast i världen Men den gamla bilden är min favorit. Fast de passar väldans bra ihop, den andra är liksom "haha, gick ni på den?!".