tisdag 12 maj 2009

Lämpligt handbagage - en tolkningsfråga

Så, nu är man tillbaka, och det är alltid skönt att vara hemma! Egentligen är jag ju en riktig hemma-sittare :-)

Faktiskt hann jag med att hedra ett par affärer med min närvaro. Men efter en sen kväll igår och tidig morgon idag så var man nästan för trött för att orka med en riktigt ambitiös affärssväng. Märkligt alltså! Några godbitar kom med, även om jag var väldigt kräsen. Och så stod jag länge vid Hötorget och velade. Det fanns olivträd till riktigt skapligt pris, men jag undrade om sådana verkligen var godkända som handbagage? Men nu ångrar jag att jag inte köpte något...

En plåtvas fyndades på loppisen i lördags. Lite ruff och kantig. Härligt!




20 kommentarer:

Lyktor och Tyg sa...

Oj jag är först att kommentera, kul. Hoppas du haft det bra. Du fick med dig något i alla fall, synd på olivträdet, heda kanske kunnat suttit i ditt knä hela resan.
kram Kristina

♥ cloudberrie ♥ sa...

"Borta bra men hemma bäst" heter det ju och visst stämmer det. Men det är skönt att komma bort ibland för att uppskatta hemma.

Kram från Eva

Grodmamman sa...

Du hade nog fått uppmärksamhet i alla fall om du kommit med ett olivträd på flyget!:)
Snygg plåtvas!
Kram

Anonym sa...

VAsen var verkligen kantig och ruffig... Me like it too!
Sv: Tyckte att fisken var mycket bra efter dvärghamstern. Sen är jag ju alltid hundsugen!!!
Ha det gott! Kram Anna

Vikeskärs hem och vardag sa...

Snygg vas :) Jag ska till Karlskorna imorgon, får se om jag hinner kika in någon affär.
Kram

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Men då har du något att längta efter då, våren alltså =) Vet du många har frågat om min skåp och jag törs knappt berätta att det faktiskt är en billybokhylla ifrån ikea ;D jag har bara bytt beslag!
Enkel lösning..

kramkram!

Stjärnor & Champagne sa...

I like, jättefin...Klart du skulle ha tagit ett träd på flyget, hihi. Har inte en aning om hon kvalade in eller ej? Får kolla på nätet..
Suss gott.

Kram Anne

Levindas Värld sa...

Hej!

Husvisningen är nu på torsdag, ska bli väldigt spännande :)

Vilken annorlunda vas du hittat, jag trodde först att det var en sån där tidningsförvaring i zink som finns lite här och var. Läcker som vas juh!

Ha det gott!

Anonym sa...

Spännande, vad har du jobbat med tidigare, eller som vad? Med shower och sådant.
Ja så klantigt av mig, har varit på några konserter men aldrig haft med en sån stor kamera, men nu när jag tittar tillbaka på situationen förstår jag hur den såg ut i deras ögon. En jätte kamera som kan ta superduper bilder = ajabaja =)

Hehe, men jag fick några riktigt bra bilder m mobilen ändå =)

Tulipa sa...

Har du varit iväg på konferens!
Låter lyxigt i mina öron, som aldrig får åka på sånt *ler*.

Synd att det inte blev nåt olivträd, men plåtisen var fin!

Kram Mariette

Ingrid sa...

Vet du, jag tror Olivträd är bra som handbagage ;0)

Jag mår toppen i dag på min pulverdiet, det är dag 6 i dag och det vände på dag 4. Men innan det, när jag skrev inlägget trodde jag att jag skulle dö...

Jag som inte gillar mat äter nog mer hälsosamt med pulöverdieten (då jagf år i mi alla jag behöver) mot för när jag inte äter alls...

~Livet i byn

Signe 1 sa...

Olivträd är ju ett måste som handbagage, *fniss*. Närå, men fina är det som 17 iaf. Kanonhäftig vas! Du kan fynda du:-) Ha en bra dag, Kramis Sofia

Milla sa...

Härligt att få komma iväg en stund! Visst räknas väl olivträd som handbagage:) Fina fynd som vanligt! Ha en fin dag. Kram Milla

Villa Carl Larsson sa...

Tack!! :) Jag känner mig nöjd faktiskt. Tänk vad vit färg kan göra alltså. Upptäckte egentligen det först i alla dessa bloggar och blev frälst direkt. Man kan ju fynda så mycket fint för en billig peng och med lite målarfärg blir det som nytt.

Jo, när du tapetserar lådor. Gör du hela lådan då eller bara botten?

Vad kul att du hann med lite affärer i storstan ändå. Man får väl se sen vad du hittat? :) Och kanske det lilla trädet får följa med nästa gång då. Du kan ju höra när du reser ner vad de säger om sånt bagage så vet du med all säkerhet att du får hem det när du ska uppåt igen.

Kram Josefin

homebylina sa...

Supersnygg kruka/vas alltid snyggt med zink!! Ha en bra dag! Kram Lina

Unknown sa...

Superhäftig vas. Ovanlig. Det gillar jag. Olivträd kanske du kan köpa på hemmaplan.
Kram Maria

Mari sa...

Vilken läcker vas, har då aldrig sett på maken.

Hade nog blivit jobbigt att ta med ett olivträd som handbagage, blir nog lättare att köpa ett på närmare avstånd.

Visst är borta bra men hemma är bäst!

Ha det så gott!!

chokladblomma sa...

Fräck vas!!!
Våra elever har 4 veckors praktik på sommaren mellan åk 2 och 3, därav studenten en månad före alla andra! Eftersom det är ett naturbruksgymnasium med inriktning häst, jordbruk och trädgård så innebär den tidiga studenten att de kommer ut i arbetslivet lite före alla andra. Särskilt bra inom jordbruk och trädgård!

Idag är jag ledig!!! Den lille killen och jag har just tillbringat 1½ timme på gräsklippparen tillsammans. Och det blev såååå fint!!
Nu är det dags för mat och sedan ska vi hämta den "store" killen i skolan.
Ha en bra dag!
KRAM

Pysselprinsessan sa...

Välkommen hem! Kul att det blev lite shopping iaf! Hi hi! Jag har faktiskt tagit 2 stora orkideer på flyget en gång! Jag var lite orolig men gjorde min bästa "stör-mig-inte-jag-är-en-viktig-affärskvinna"-min och försökte se ut som det var odiskuternart att de skille med! Det var inte lätt, då det verkligen inte alls är min stil! :) Men det funkade iaf, ingen sa till mig! De suckade alldeles säkert!!! :D

Vilken fin låda! I like! Tyvärr blir det inte någon loppistur i helgen, då vi faktiskt får besök från Sverige! En gemensam kompis ska komma ner och fira 17:e maj med oss! :) Han är mer intresserad av fiske än loppisar, så jag får nog hålla mig ett tag till! ;P

*längtar till flytten så jag får sy nya gardiner!*
Kramar

Madeleine Berglund sa...

Hej!
Jaså du var på Hötorget och spanade. Där kan de ha finfina priser även om jag väldigt sällan handlar där. Så mycket gap och skrik för att jag ska stå ut.

Snygg zinkvas, en sådan har jag aldrig sett tidigare. Ja, varsågod, ta några kakor vetja! Nu börjar det bli middagsdags för min del.

Olivträd som handbagage borde ju gå. Jag har haft kunder som köpt orkider som de ska ta med sig på flyget.

Kram Madeleine