onsdag 28 maj 2008

BlommandeDenna eftermiddag har det inte blivit särskilt mycket skapande! Istället har jag rantat runt på flera färgaffärer för att se ut tapeter, färg och golv. Tyvärr inte åt mig själv, jag är bara rådgivare (och enväldig domare).

Men med nästan sommarvärme och sol har jag hunnit med lite omplanteringar av blommor ute på balkongen. Blommorna på min skolplansch håller sig dock på sin plats!

6 kommentarer:

PiM sa...

kan va skoj det oxå - & handla till andra :)

Håller med fullständigt i det du skrev till mej... Hade vi vetat vad som komma skall - hade vi nog valt & hoppa över det & ta en "enklare" väg av nåt slag... Kramar PiM

Livet i byn sa...

Jag har också planterat blommor, man undrar ju om frosten kommer att hålla sig borta om nätterna.

~Livet i byn

Efwa drömmer om Provence sa...

Snubblade in på din blogg och gillar vad jag ser. Hit kommer jag tillbaka. Hälsa gärna på i min blogg som handlar om vårt köp av hus i Provence och renoveringen som sätter igång i höst.
Kramar Efwa

Minikex-living sa...

vacker skolplanch!!
kramar M

MO sa...

Så ni har med haft sommarvärme...kanonväder, o vad jag gillar det...Vad fint det blev med mattorna, o kuddarna..du kan du, jag kan bara sy den enklaste formen av kuddar. Hoppas vi får en lika fin helg...bådar lite gott, mamma sa att det skulle bli 27 grader....kram

mia sa...

Det är alltid roligt att spana åt andra och få vara med o bestämma. Gjorde likadant förra helgen!

Ja det är klart, tänkte inte på det med dina syréener men då får du snart se dina! Här är det iaf kalashett och jag NJUTER soldyrkare som jag är.

Kram Mia

PS. tack för tipset om Cerver/DUka etc, ska kollas upp!