måndag 26 maj 2008

Vilken utmärkelse!Denna roliga utmärkelse har jag fått av Pysselprinsessan herself, med bloggen
Pyssla mera! Eftersom jag tycker att hon har så många himla bra och snajsiga idéer så är det verkligen en ära! Man får tacka!

Vem ska jag då ge den vidare till?
Ja, först tycker jag att alla ni där ute med pyssliga och kreativa idéer så ha en utmärkelse! Sedan vill jag puffa lite för den härliga Veras hus. Här får färger och mönster fritt spelrum och man blir alltid väldigt glad när man tittar in och hittar nya idéer, vackra bilder och målarglädje. Sedan tipsade hon mig om en favoritbutik, Bolagret.

3 kommentarer:

Sofie sa...

Grattis till utmärkelsen! Vad kul :) Kram, Sofie

Pysselprinsessan sa...

Tack för tillbakaberömmet! Hihi! Trasmattorna blev ju superbra! Å som du säger... Två vita bord! Mmmm... Jag tycker nog du ska måla dem vita ändå.Å nya kuddar till. Spännande! Du visar väl!?

Själv kan jag inte sy något för tillfället. Jag har tidigare drullat bort alla spolar utom två. Å när jag sydde sist så sprack båda när jag skulle spola på ny undertråd! Är inte det konstigt? Har aldrig hört talas om det förut! Så jag fick helt sonika ta fram IKEAs syband och stryka duken klar! Ja, festen jag sydde duken till var ju samma kväll. Man är ju som vanligt ute i god tid! Hrm... :)

Men va kul att Lagerhaus smyger sig norrut! Å vilken tur för nu kanske du kan komma upp i mannens köpsummor! Haha! ;)

Kram kram

mia sa...

Wow, grattis grattis!

Kram Mia