onsdag 28 maj 2008

Överallt hon såg kuddar

Kuddprojektet fortgår!
Jag syr kuddar där jag kombinerar lite olika tyger, som passar med trasmattorna. Jag erkänner det, jag har sett dessa kuddar och blivit sugen på liknande. Jag tror det behövs några kuddar till, men jag har inte hittat det rätta gröna tyget än!

Sydde även en rund kudde till min trädgårdsstol. Här behövs en hög kudde för att man inte ska känna av metallstängerna i sitsen.


6 kommentarer:

Joanna sa...

Snygga de blev kuddarna, passar ju kanon ihop med mattan. Gillade sittkudden och att du använt två olika tyger. Den ser minsann väldigt sittvänlig ut också. Haha mina sittkuddar blev enklare än enklast men jag är minsann nöjd ändå. Sen tröttnar jag alltid så snabbt så om den blir platt så kan jag bara göra en ny=)

Pysselprinsessan sa...

Snygga kuddar! Jag hade tänkt mig nåt liknande till sängen men nu går det ju inte att sy... :( Å jag hinner nog inte ner på stan förrän på lördag! Jaja, nu får jag fundera desto mer! :) Jag har enfärgat, prickigt och randigt tyg jag tänkte knåpa ihop något av. Kanke även tyg med stjärnor får vara med. Ja, jag ska tänka över saken! :)

Partyt har redan varit, det var förra helgen faktiskt. (Så nu har jag varit symaskinslös riktigt länge!) Men jag tror ingen märkte att jag strukit upp fållarna på halva duken. Hoppas jag iaf! :)

Jag håller med om att syband är lite fusk. Det känns inte riktigt på riktigt när jag använt dem! Hmmm... det sitter i att man inte ska fuska med hantverk tror jag. Inga knutar i stickningen eller virkningen, måste zick-zacka osv. Men ibland konkurrerar ju tiden med principerna och tiden vinner... :D Jaja!

Ha en bra dag!
Kramar

mia sa...

Din kreativitet ger mig dåligt samvete! :)

Varför går syréenerna segt? Vi har två i Idas (min "sambo") trädgård som blommar för fullt. Helt ljuvligt att ta in två stora buketter - doften fyller hela huset.

Nu ska jag ut o powerwalka i solskenet! Vad hittar du på idag? Jobbar eller pluggar du förresten?

Saramedflera sa...

Suck, skicka över lite kreativitet till mig tack! ;-) Vilka fina kuddar.
Kram Sara

Anna sa...

Hej!

Till stolen (och allt annat jag målat) har jag använt mig av Beckers antikvita vattenbaserade lackfärg. 199:-/litern. Räcker hur långt som helst!

Jag har tagit halvblank men det finns ju även matt osv. Vad var det för dyr färg som du har använt som du inte tyckte var bra? Så slipper jag gå och köpa den om jag får för mig att testa nån ny färg :)

Har du testat märket "Lady"? Jag har inte det men ska nog nosa upp vad det är för nåt :)

Linda P sa...

Uj uj uj, så tjusiga de blev!! Klart man måste bli inspirerad någonstans. Tänk den som kunde sy så ändå. Kräver väl iofs en symaskin också. Jaja, jag är väl bra på nåt annat förmodar jag. Självklart att du måste få ledig för butiksöppningen, självklart!