söndag 4 maj 2008

Söndagsplaner

Igår sol, värme och halva Luleå ute och grillade. Denna dag har börjat molnigare och med regn, men det kan nog ordna upp sig. Och om det skulle bli mer regn är det ju helt legitimt att stanna inomhus och pyssla vidare. Jag funderar just på om jag skulle försöka ordna mörkare gardiner till sovrummet. Trots både persienner och mörkläggningsrullgardin så letar sig ändå en hel del sol in - solen tycks gå upp precis utanför mitt fönster... men nog känns det lite trist, när sommaren närmar sig vill man ju bara ha lätt och ljust omkring sig. Inte hänga upp gardiner i svart!

I sovrummet råder fortsatt svartvitt tema. Jag gillar att blanda äldre grejer med modernt. Så på mitt gamla linneskåp står nu både lite moderna glasvaser och en lampa med retrostuk. Tavlan bakom i Sergels torg mönster har jag målat. Det var väldigt pilligt att få till alla trianglar...Så vad ska ni göra idag?
Jag återkommer med mina loppisdynd när de har förevigats! Men jag kan tala om att det bland annat blev en korg, glasburkar (vad annars?), luffarslöjd och dalahästar.

6 kommentarer:

Lisa sa...

Wow så häftig lampa! Och vad fin tavlan är, förstår att det var pilligt!
Ha en skön söndag!

Tjohalia sa...

Snyggt målat! Idag blir det att göra bort lite saker, som att sälja lite på blocket sen min rensning igår. Kram Sandra

Dessi sa...

så snyggt! ser fram emot att få se dina loppissaker! dalahästen är jag sugen på att se!

roligt att du kände så när du såg vår balkong! vi har söderläge så vi har mycket sol här!

lampan var ursnygg förresten ;)

MO sa...

Ja det kan jag tänka mig att det var ett himla jobb att måla...men gud vad duktig du är, o vilket tålamod du har...imponerad. Vi har sprutat stålet på våra stolar med fälgfärg, på sprayburk...silver, det håller jättebra. Så du har två sådana fina stolar...de är så sköna oxå. Jag har målat klart mina trädgårdsmöbler...det tod tiiiid kan jag säga...Nu la precis maken på köttet på grillen..då börjar det precis regna!!!??? Typiskt, men det går nog över fort...kramar

Saramedflera sa...

Förstår att det var pilligt att måla tavlan, men fint blev det! Ska bli kul att se dina fynd.
Kram Sara

Pysselprinsessan sa...

Hi hi! Den som söker han finner! Men tyvärr går det segare att finna när man söker än när man inte söker tycker jag! Letar men efter något som man byggt upp i sin fantasi så finns det Icke! Men letar man inte så kommer man hemm med en massa fynd! Eller nåt!;D