lördag 17 maj 2008

Lyckans lördag


Här ser ni var jag har tillbringat en lång sovmorgon idag!(klickbar bild)
Det ser dock inte riktigt lika välstädat ut där nu, inte heller i resten av hemmet så jag får nog ta och ägna mig åt det idag. För att städning ska bli lite roligare blir det alltid en hel del flyttande av grejer, ommöblerande, kanske något nytt sytt och en hel massa saker hängs ut på vädring. Det där med att gå och plocka undan lite är inget för mig, ska det vara ska det vara ordentligt!

Idag har jag tänkt ägna mig åt lite omplanteringar, sätta upp det nya pappret från Lagerhaus i köksskåpet, måla ramar, testa mina fyndade trådgardiner och lite annat smått och gott. Vad har ni tänkt hitta på?

Men först, det traditionsenliga besöket på Återvinningen! Det är härligt att det är lördag!

8 kommentarer:

svartataket sa...

Vad härlig det ser ut!! Själv så har jag ingen sovmorgon men jag slutar snart jobba!! Jag har en massa planer som vanligt..hahaha
Få se vad som händer :))

KRAAM

Lisa sa...

Så snyggt det ser ut i ert sovrum! Verkligen inte alls avis på er persienn/gardin. Vill ha, vill ha. Måste ta tag i det... också...:D
Hoppas vi får se hur pappret från Lagerhaus blev! Vad är det för färg på trådgardinerna? KRAM

Saramedflera sa...

Hejsan
Fin bild! Värst vad du har varit aktiv, jag har städat men inte så noga.
Kram Sara

mia sa...

Tack så hemskt mycket! Maten blev verkligen en succé!

Jag som är så kort får ofta den frågan från busschaufförer och som du säger. det värmer varje gång!

Hur blev pappret i köksskåpen?

Många kramar
Mia

PS. Vi får fundera ut hur vi ska smussla ut det vi vill ha obemärkta - tills det skulle jag gärna se lite bilder på den där servisen! Vet du vem det är som är formgivaren?

MO sa...

Tror säkert du har det lika fint överallt i ditt hem...Härligt sovrummet är, många fina kuddar i härligaste vitt...Javisst är det härligt att det är lördag, nu ska vi se på film, ha de gott, kramar

Livet i byn sa...

Härligt med sovmorgon. Tyvärr får man det aldrig när man har hästar. Senast åtta måste de ut och gärna tidigare...

~Livet i byn

Monkan sa...

Åh vad mysigt det ser ut!

Och hoppsan, vad hände med "knappt ork att pyssla" :-) Här sprudlar det ju av idéer! Aha, pappret ska ersätta det tidigare Marimekkopappret kanske?

Ja helt riktigt, det var tidigare Drömhuset och blev nyligen Stockhome.

Åh vad kul att mitt lilla fokustips verkar hjälpa!!! Och som sagt, det är större risk att man skakar till med en liten vek minikompakt än en rejäl systemare, har jag läst. Efterföljaren Ixus80 har IS, det är väl tänkt att hålla skaket borta. Men den har objektiv 38 mm jämfört med 35 på Ixus70 jag vet inte hur mycket skillnad det gör, hur mycket mer Ixus70 får med i bilden.

Jag måste ha en ny liten! Lyckades ta 26!!! bilder med min nuvarande lilla! och då hade jag extrabatteri! Det lutar som sagt åt Ixus80 (kanske 70) eller 850/860 (28 mm) som nog är bättre, men dessvärre större. Det är ju trots allt liten som är prio på den kameran, sen får den ”stora” (PowerShot A95) stå för funktionerna.

Homepoint-Linda sa...

Vita sovrum är underbara! så harmoniskt! Jättefint har du det verkligen!