torsdag 15 maj 2008

Korgar i all ära

Nu börjar det närma sig helg, och det ser jag verkligen fram emot!! Idag kunde jag dock sova ända till 06, vilket plötsligt kändes som en enorm sovmorgon jämfört med att stiga upp (plåga sig upp!) kl 03.50. Kvällens pigghet kan ocksåh bero på att jag varit uppe på en vind och fått rota bland prylar! Jag hittade en gammal sliten pinnstol, två små satsbord (gräsligt gröna, men sådant kan ju målas om) en tvättbräda modell äldre, trådgardiner med spets och en ram som ska få bo hemma hos mig. Gardinerna har genomgått ett antal blötläggningar och hänger nu ute (hur kan folk röka inomhus??).

Mera snabba fynd från igår, ett par trådkorgar som jag sett lite här och där hos olika bloggare och i tidningar men inte hittat i affär förrän nu. Jag kastade mig över dem på Stockhome och rusade mot kassan. Man är tvungen att rusa om man ska hinna in i 8 affärer på en timme!8 kommentarer:

mia sa...

Riktigt snygga, de har jag inte sett alls men nu satte ju sugen in! :)

Hoppas du får en härlig helg!
Kram Mia

BlomsterDesign sa...

Tack! och tack för dina ideer. Ja jag har också tänkt på de:) va lite inne på en grön vägg där nu till sommaren, och i höstas ville jag ha den randig men de hanns inte med då. Det gör så mycket med lite färg. Ja visst är det snyggt, älskar gamla skåp och så. Jag har så otroligt lite väggar där det går att göra nåt bra på. Totalt är det 14 fönster med dörr och skyltfönster i butiken och dem tar bort mycket plats :( men de kommer nog komma in några gamla skåp också med tiden :) om jag får som jag vill.. Vilken fin sida du har! härliga bilder på fina saker.. ha en bra dag! Kram elli

Saramedflera sa...

Fina grejer, visst är det kul att shoppa! Ha en fin helg.
Kram Sara

Lisa sa...

Så söta de är! de har jag inte sett tidigare! Haha 8 affärer på 1 timme ja då hoppas jag att du fann dina ting! :D Blir kanske många impulsköp så, haha! :D kram

Gårdsromantik sa...

Du lyckades ju riktigt bra med shoppingen!

Kram Maud

Monkan sa...

Oj, har Stockhome såna pärlor! Jag går sällan in där, men gärna hos grannen, Village :-) (På Kungsgatan, men du kanske var på en annan Stockholm, finns visst flera nu). 8 affärer på en timme! Imponerande!

Har du använt macro-knappen, blomman? Om Ixus70 har två små "lampor" på baksidan som alla (?) andra så brukar den undre börja blinka när man kommer inom gränsen för att behöva klicka på macroblomman, kanske när du är 30 cm ifrån (längre avstånd om man zoomar tror jag).

Sägs att det blir skakigare med liten kamera också, så lite att hålla i och större risk att man rör på kameran när man trycker av bilden. Och att zooma gör nog det hela skakigare också.

Linda P sa...

Ojojoj, ja det är ju verkligen
rena sovmorgonen (sa hon som knappt kan masa sig upp kl 07)... Dina fynd låter ju suveräna. Jag kan precis se framför mig hur du med blicken stadigt fäst på eventuella fynd, med lite lätt svikt i benen och med armar långa som spagetti av alla kassar ivrigt spejar och rusar mot nästa mål. Eller?? ;)


Ha nu en go helg!

Livet i byn sa...

Men åhhhh...sådan korgar vill jag ha!! VArt har du köpt dem? Är det en butik du nämner?

~Livet i byn