tisdag 6 maj 2008

Sommaren var här... och vände...

Under en grå dag som denna, då värmen har tagit kompledigt, är det lätt att ägna sig åt inomhuspyssel!

Imorgon jobbar jag min sista dag på mitt gamla jobb och därför har jag totat ihop ett litet bakverk att bjuda på. Då jag inte är det minsta Leila-like när jag bakar (brukar inte se det programmet men jag har förstått att det är käckt och glatt, och att det aldrig tycks behövas diskas...) blir det inga foton från det äventyret! Men gott blir det nog imorgon...

Gardinerna är upphängda i sovrummet och min enkla lösning tilltalar mig. Dock är det inte så lätt att fotografera, fota mot ett ljust, ljust fönster - inte en bra idé. Ska försöka ikväll, så ni får ge er till tåls! Jag kan ju inte byta gardiner utan att samtidigt ändra om lite i övrigt, som att sy nya kuddfodral så det ska jag ägna resten av eftermiddagen åt!

Sista loppisfynden! Det blir blomtema, fyndar man krukor måste man ju plantera lite vackra, somriga blommor i dem. Här syns även en liten metallskål som jag inte alls trodde var min stil - jag möttes av förvånade miner när jag visade upp den hemma också. Den större plåtburken är skönt sliten och ska nog få en etikett med snöre på sedan.8 kommentarer:

Lisa sa...

Vaa? inga bilder på kakorna?!! Det var det värsta.. haha! Men visst det är rätt man ska inte frestas mitt i veckan! :D
Så fina krukor du hittat på loppis. Borde kan ta till mig allt detta och börja undersöka saken själv?! KRAM

mia sa...

Hahaha, jag är ingen Leila heller men det jag saknar i kunskap tar jag igen i entusiasm!

Va, det är väl inget negativt med att ha en man som läser. Det är en sådan jag söker! Och böcker tycker jag är grymt snyggt i inredning också.

Kram Mia

Pysselprinsessan sa...

Ibland blir det faktiskt helt rätt med något som egentligen är fel! (Ang skålen alltså.) Som älsklingens favoritlampa som han fått av sin mormor. Det första han tänkte var "sååå ful, var ska jag gömma den!?". Men när dem kom på rätt plats så började han gilla den mer och mer. Nu är det en av våra favoritgrejer i hemmet!!

Svar: Ang ljusproblemet så har vi funderat på samma lösning, och jag tror det är i veckan det ska hända!! För fler sömnlösa nätter (nu är det ju ljust på kvällarna oxå) och mornar klarar vi nog inte av!! :)

Kram kram

Livet i byn sa...

Fin fina fynd!! Såg väldigt vårigt/somrigt ut på bilderna.

~Livet i byn

MO sa...

Det gjorde du rätt i...att du tröstköpte en kruka...bara för att..Det är ett tag sedan jag hade mina på mig, har suttit en stund på altanen idag i bara klänning så jag lider med dig. Vad söt skålen är, ibland förvånar man sig själv över vissa saker som man köper med sig hem...så kan jag med göra ibland o så visar det sig att man gillar den, ha de fint, väntar på gardinbilderna...kramar

Saramedflera sa...

Vilken underbar kruka, den skulle passa hos mig som mycket annat du visar....;-)
Kram Sara

Tjohalia sa...

Svar: Jag håller med, det skulle vara roligt att se vilket sken lampan i stål ger. Vad läckert det kommer bli att göra kuddar av tyget. Själv har man tummen mitt i handen när det gäller sånt.

Vilka fina fynd du har gjort! Kram Sandra

PiM sa...

vad fint det blev... gillar den där metallskålen skarpt - beror mycke på var & hur man ställer ihop olika saker...

tycker de där tofflorna jag visade var läckra, men tokdyra... lever nästan i mina knallrosa plasttollor - crocs ha det bra idag Pim