torsdag 1 maj 2008

Inspiration till verklighet

Jag fejar och ändrar om för fullt, och det är ännu inte riktigt klart (lämpligt eftersom kameran inte gillar datorn just nu så jag kan inte föra över några foton). Jag är inte alltid säker på exakt hur jag vill ha det, vill ställa fram en sak, fundera ett tag om den passar osv. Och då tar det lite tid. Men jag tror att jag har något på gång! Jag bläddrade i en broschyr från Boråstapeter och blev jätteinspirerad av dessa bilder:
12 kommentarer:

Linda P sa...

God morgon, min gode bloggkompis. JAg skulle behöva dina adressuppgifter. Varför??

Ja, gissa :)

http://livinglikelinda.blogg.se/1209466688_and_the_winner_is.html

Kanske kan vara en liten tröst nu när hyresvärden är så trist så att han inte fattar att det går alldeles utmärkt att måla på tapeter. Utmärkt!!!!

Fröken Fräken sa...

Jamen, se dra på trissor! (ett gammaldags uttryck som ändå är förnämligt att använda) Nu blev jag ju glatt överraskad och smått chockad! :-) Kompletterande adressupggifter kommer!

Inredningsgalen sa...

Finns så otroligt snygga tapeter nu för tiden! Hade tänkt mig någont till klädkammaren, för att piffa upp här inne lite!!

mia sa...

Nu så har jag publicerat din utmaning. Den var riktigt roligt!

Trevlig Helg!
Kram Mia

PiM sa...

Jag gillar de tapeterna med stora rosor på!!!

Jag tror kanske jag ska försöka hitta några plankor ;) & snickra lite eller höra med lokal snickare vad det kostar & göra ett bord!!! Eller så tar vi hem IKEAS & testar - kan juh alltid lämna tebax om jag ej gillar!!! Vi rev väggen & sålde matsalsbordet för att endast kunna ha ett relativt långt bord, som ska användas både till vardags (då vi é 5) & till fest då vi alltid é minst 18-20 personer!!! Ha det PiM

PS kolla gärna in de nya bilderna på köket nu när vi rivit väggen DS

Pysselprinsessan sa...

Hi hi! Jepp, det stämmer att lampan är från Chlaes Ohlsson! :) Passa er män! CO är inte längre ett gubbdagis, för det har förvandlats till ett pysselparadis! Ha ha! ;D

Ang sladdar! Gaaah! De finns i massor i min trådlösa blogghörna, å jag vet inte hur jag ska trassla mig ur dem! Kanske ett besök till pysselparadiset CO kan hjälpa!!? He he!

Kramar

Pysselprinsessan sa...

Jo, förresten ang fönster idén... Så har jag använt sådana pennor på trottoarpratare (vilket ord! *ler*) som stod ute i solen. Å då fastnade färgen faktiskt ibland... Hmmm... men på fönster kan man ju använda rakblad för att få bort det mesta! Kanske värt ett försök! :)
Kramar

Södralycke sa...

Vilka inspirerande bilder! Den där sista medaljongtapeten gillar jag!

Trevlig helg!
Johanna

MO sa...

Ja ibland är det farligt att kika runt o bli inspirerad, framför allt kan det bli dyrt...jättehärliga bilder, lagom mycket mönster o färger, kram

Saramedflera sa...

Visst är det härligt med tapeter, problemet är bara att det finns så många att välja på. Förstår att du blir inspirerad av de fina bilderna.
Kram Sara

Lisa sa...

Grattis till vinsten! Roligt!! :D
Hörru tapeterna är ju superfina och rummen du visar är verkligen inspirerande. Precis en sån golvlampa hade jag velat ha... hmm! :D Ha en trevlig helg!!! KRam

svartataket sa...

Ja det var mycket fint du visade!! Trevlig helg!