torsdag 15 maj 2008

Det är mycket nu


Det är mycket på det nya jobbet nu - man kommer hem och har knappt ens ork för att pyssla! Ni förstår hur allvarligt det här är! Men det känns ändå roligt, och jag tror att det lugnar ner sig senare när man börjar komma in i rutinerna. Hoppas att jag hinner besöka er alla ikväll!

Igår var jag till Stockholm över dagen, å jobbets vägnar. Fast besluten var jag ändå att hinna med lite shopping! När vi var klara hade jag en timme på mig innan jag var tvungen att ta Arlanda Express ut till flyget. Men är man bara snabb och vill hinner man ändå med mycket! Så nu har jag också fått tag i detta papper, Pysselprinsessan!

Ni verkar nöjda med det som visas nu på bloggen, så jag får väl fortsätta i samma stil! Min kamera som jag lånar nu är en Canon IXUS70, och är ganska OK, skulle vilja ha en som tog bättre närbilder och inte var så skakkänslig. Vi får se var detta slutar.

7 kommentarer:

Pysselprinsessan sa...

Hihi! Det är bra att vara effektiv ibland! Tur du fick tag på papperet, det är fiiint! :)

Jag vill oxå ha en ny kamera! Helst en jättedyr systemkamera som man kan leka med i timtals! ;D Men plånboken säger än så länge nej.. Jag ska försöka övertala den att ändra sig! Få se hur det går! Ha ha!

Hoppas du får en fortsatt bra vecka i den kalla norra delen av Sverige!

Kramar

Anonym sa...

Ja här är en till som har det lite smått upp o ned vänt just nu. Jag hinner inte med mig själv ens nu.. men det är nog övergående.. jag intalar mig det iallafall! ;-)
kram!!

MO sa...

Ja då måste du vara ordentligt trött....om du inte ens orkar pyssla, då är det illa...hihi. Kan tänka mig att det är mycket som far runt i huvet nu, mycket nytt o många nya människor att lära känna. Tur att du hann med en snabbshoppingrunda, kram

Saramedflera sa...

Hejsan
Fint papper ska bli kul att se vad du pysslar av det. Vi har en Canon EOS 10D, systemkamera, den är jättebra. Blir jättefina bilder.
Kram Sara

Linda P sa...

Så snyggt är det. Har köpt sådana servetter. Stod o fingrade på presentpappret på L-haus men la tillbaka det igen. "Bäst att använda upp det vi har först" sa den praktiska rösten inom mig. Ligger det något i den tjusiga kassen också? *nyfiken* Jag gillar verkligen Ord & Reda- i dubbel bemärkelse :) .

Monkan sa...

Ah, en Ixus70, den är liten o kantig o häftig. Jag har funderat på Ixus80 för den är också jätteliten plus har IS, det kan jag behöva för jag är rätt skakig av mig när jag fotar. Helst borde jag ha vattenpass också :-) för jag lutar alltid kameran… Men dålig på närbilder, aj då, hur? Den ska klara ner till 3 cm, då kanske 80 också har problem.

Kanske kanske kan det bli en 850IS, den är också hyfsat liten. Behöver en ny alltid-i-handväskan-kamera. Nu har jag en 5 år gammal Minolta men batterierna är helt slut, kan inte ta många bilder på en laddning. De flesta "planerade" fotograferingarna gör jag med min braiga 3:åring, Canon Powershot A95.

Snyggt papper du köpt, lugn, då sitter du nog och pysslar förr än du anar! Jag gissade att det var Stockholm du menade med "storstan". Tyvärr var jag inte hemma, annars kunde jag ju ha bjudit på fika :-)

Gårdsromantik sa...

Hjälp 1 timme bara - jag skulle bli aldeles stirrig och hamna på typ Indiska.
Du har nog mer shoppingvana. ;-)

Kram Maud