tisdag 20 maj 2008

TidTitta Pyssla och syssla nu börjar väl närbilderna likna något?!


Ja, då sitter man här och väntar på Eurovision Song Contest, semifinal 1. Jajamen, här ska det schlagras!

Förr kom jag hem runt klockan sju på kvällen. Man hann aldrig något! Nu, på mitt nya jobb, kommer jag hem vid 16.30, om jag inte tar någon vända på ett par affärer först. Fatta vad långa kvällarna blir!!
Jag har hunnit med att städa och rensa i linneskåpet (där bland annat gardiner förvaras) för att slängas eller bäras ned i förrådet, röja på balkongen, tvätta rent mina hemkomna vindsfynd: ett fönster, en röd pinnstol och en gammal tvättbräda. De grejerna hade nog stått och samlat damm i sådär 20-30 år. Och så allt det där vanliga som att äta och fixa lite smått.

Jag säger bara: wow. Jag har fått TID!

Hur förflyter er tisdagskväll?

4 kommentarer:

Saramedflera sa...

Hejsan
Skönt att du fått mer tid! Jag väntar med schlagern till på lördag, orkar inte med deltävlingar.
Kram Sara

Monkan sa...

Tid, åh var får man tag på sån nånstans?!

Hmmm, jag minns den gamla goda tiden, då var det Marimekkopapper i skåpet ;-) Men det här var ju också jättefint!

Uj, om det här var en bild tagen när du fått till det med skärpan så undrar jag hur det såg ut innan... Och jag blir klart orolig för "min" Ixus80 som jag vill köpa.

Men du... Kan det vara nån konstig inställning nånstans...? AF t.ex. Du har ju egentligen riktigt bra skärpa här, men väldigt lokalt... på krusidullerna. Och inte zoma i macroläge.

Det var väl en lånekamera, kan du få låna en annan nu kanske? Är det en ny kamera eller begagnad, kan den ha blivit tappad?

Fröken Fräken sa...

Nej, men oj hallå. Jag ville fokusera på just krusidullerna, inte på ljuset eller något annat, så jag är hyfsat nöjd faktiskt!! Jag gillar att fokusera på något lite mer udda, vara "konstnärlig" och ta ur annorlunda vinklar och så! Jag tror inte att det har hänt något med kameran!!

svartataket sa...

Ja tiderna är allt!!! Förstår om du märker skillnad :) Jättekul för dig. Jo jag bloggar mest från mobilen, ta en bild som i går på äntligen hemma och sen bara klicka på "skicka till blogg" o så skickar jag nästa osv.

Kraam