söndag 19 juli 2009

Mitt vardagsrum

När det för en gångs skull är riktigt städat i alla hörn, så kan det vara läge att fota lite mer helhetsbilder. Igår kom dessutom tv-skåpet på plats, men det blir det enbart en liten förhandstitt på det. Just nu är det vitlaserat, men det ska bli helt vitt (räknar med att det första lagret med färg åker på på onsdag!. Skåpet innebar en del omflyttningar i både sovrum och vardagsrum. Får man flytta möbler så känns det mycket mer rejält städat!









31 kommentarer:

Signe 1 sa...

Vilka superfina bilder, du har det såå fint hemma. jag gillar!:-) Stilrent, vitt och ja...hur fint som helst!! Kraam Sofia

Grodmamman sa...

Så fint du har det hemma hos dig! Gillar din stil mycket!:)
Kram

Mjuka sa...

Åh så fint du har det!! Men det kunde jag ju tänka mig redan "fniss"
Ha en skön söndag
kram Malin

Vitt och Blått sa...

Tjusigt! Visst är det härligt att städa rejält! Supersnyggt vardagsrum! Jag längtar till semestern nu, då ska jag grundstäda vårt kök och vardagsrum. Tror att sovrummet ska få sig en liiiten makeover också! Lite nya textilier i alla fall. Men.. det såklart, blir det kanonväder kommer jag att vara ute heela tiden och då får det vänta till skolan börjar och jag jobbar igen. :) Ha en skön söndag - Kram E

Vardagstugg sa...

Vad fint! Gillar det där lilla bordet med ramarna på väldigt mycket =)

Ha en bra dag!

Annelie

StrandviksVillan sa...

Vackert!!
Jättekul att äntligen få se helhetsbilder!

Jag brukar också säga åt mannen att bästa städningen blir det när man möblerar om, hihi!

Trevlig söndag!

Jo sa...

Vad fint du har det! (Eller hade, det kanske har blivit kaos igen efter kalaset? ;) )
Jag önskar att jag kunde ta några helheltsbilder av rucklet för att visa mitt uppgrönade vardagsrum, men om jag låtsas att det ser så städat ut som det gör på detaljbilderna, så kanske jag tror på det själv.. ;)
Idag har jag ingen bygglust, så det är stickdag i soffan medan sambon river golv i sovrummet. Det är tur att någon vill jobba iallafall! Jag kanske får att ryck senare och kaklar, men just nu gör jag som katterna och kurar ihopp mig i soffan. :)

Lyktor och Tyg sa...

Mm så fint jag njuter av att titta på bilderna.
kram Kristina

Unknown sa...

Vad fint du har det! Men det hade jag redan räknat ut att du hade ;)
Kram Maria

Pernilla sa...

Gud vilket fint soffbord ni har! Vart är det ifrån om man får fråga? Loppis, hemmasnickrat eller??? ;)

Kram Pernilla

♥ Fyra årstider sa...

Jag känner en sådant lugn när jag besöker din blogg...tack för det.
kram Lotta

Sigrid sa...

Gissar jag rätt så kommer tvbänken bli lika härligt snygg som resten av det du ger dig på med din vita färg! :)
Fina bilder på hemmet!
Kram
Sigrid

Ingmarie sa...

Hej igen o tack för titten!
Har undrat halva dagen på vem som spelade fru Hillman...var det Anna Lisa Eriksson????

Ha en fortsatt bra söndag!

Levindas Värld sa...

Hej!

Ja vi semestrade alltid i husbil när vi var små oxå och suget sitter ju i som sagt så nu har vi tagit upp det igen när vi är vuxna, supermysigt :) Och succé blir det alltid varje år som du säger!

Jasså ni stannade till vid Birsta, vi har aldrig varit där så det ska bli skoj.

Va snyggt du har det i vardagsrummet. Gillar det lilla bordet med lådan under och de vackra ramarna på.

Ha det toppen!!!

Emelie sa...

Jättefint! Gillar dina kuddar med egna tryck i form av ränder! De är så snygga! Måste jag nog försöa mig på någon gång när jag blir färdig ute hos svärmor. När det nu blir...Berget av saker tycks bara växa, allt eftersom jag sorterar. Och det gör jag vill jag lova. Jag sorterar, sorterar och sorterar...

Lina sa...

Mycket fint i dina senaste inlägg! Gillar den lilla gnutta blå färg du lagt i färgen för din korg. Bryter fint. Jag blev riktigt sugen på att inreda, ha mina egna saker, vara hemma i mitt stora framtida hus. Än får jag vänta, vi är på sommarturné...
Ha det så fint½!
/Lina

Madeleine Berglund sa...

Hej hopp! Ja, visst gjorde jag små fynd. Jag hade loppisradarn. Hittade ett jätte fint bord för 125kronor men dessvärre blev det ingen affär. Två ben saknades, trist. Loppismannen kunde inte hitta de två benen i all denna röra. Men min vän skulle återkomma och kika efter de två benen. Hoppas hoppas hoppas. Mina små fynd får du se imorgon.

Jag är ju också på jakt efter ett tv-skåp, fast inte för tv:n som är platt och hänger på väggen utan för alla förstärkare som ser fula ut. (obs!detta bör man inte säga högt i en gitarrälskares närvaro) Min käresta är med på noterna också, yes!

Det ser jättefint ut hos dig, kuddarna ser helt underbara ut. Jag funderar för övrigt på att ta en tur till Ikea i veckan.

Kram Madeleine

Made in Persbo...Carina sa...

Snyggt vardagsrum! Ser så luftigt, svalt och fräscht ut!
Det skulle behöva städas här med men det känns lite meningslöst eftersom vår 4-åring härjar och går fram som en bulldozer med alla sina projekt :) Det får bli städning sen när semestern är slut.

Kram, Carina

Anonym sa...

Snyggt, gillar lugnet du skapar i det "kreativa hemmet". Nu blev jag också städinspirerad...Du skulle varit i Dalarna under auktionsveckan, jisses vad mkt kul det fanns.

Bella sa...

Sååå fina biler från en supervackert hem, så enkelt och stilren, och hemtrevligt du har det hemma hos dig!!! Ett hem att må gott och trivas i :)

Ja, än är inte avloppsfrågan löst, blir ett problem att ta tag i till veckan, vi ska försöka få tag på mäklaren och höra oss för lite till att börja med...

Ha en bra kväll

Kramar Bella

Monkan sa...

Aha, nu förstår jag varför Fröken var så ivrig att åka till IKEA fast du inte skulle handla nåt :-) Ett tvskåpsutbyte! Men du vilken toppendag, rena julafton ju. Få med brorsan på loppisar och så få massa fina trälådor, som du inte ska måla. Bra beslut :-)

10 kr för fyra floraböcker, det är ju lite så att man undrar varför de ska ta betalt över huvud taget. Du måste väl ha loppiskund VIP-licens, en massa stjärnor på axlarna eller nåt sånt :-) du kunde väl helt enkelt ha fått böckerna. Och särskilt med tanke på din heroiska hemtransport av växtplanschen förra våren! Böckerna är ju liksom lite samma familj.

Trevligt med lite interirörbilder, vardagsrummet är superfint. Aha fina kuddarna! Man börjar ana att det har tryckts en hel del tyg, de är verkligen fräscha. Fint litet bord brevid soffan och så fint arrangerat både på och under.

Stjärnor & Champagne sa...

Hoho vännen! Vad fint, I like...Stilrent och snyggt och inte en massa saker.
Kramkram A

Vackrare vardag sa...

Det är bara sååå roligt att se allt du donar med! Blir så inspirerad varje gång. Blir också jättenyfiken på tv-skåpet, men räknar med att snart få se det;) Vardagsrummet ser jättefräscht ut!

Tack för svaren:)

Tulipa sa...

Så fint och stilrent det känns!
Gillar verkligen din inramning med spetsen!!
Och den sista bilden...oj så snyggt!
Och fönstret ovanför soffan....mmmm!

Kramis!

Hannis sa...

Snyggt,snyggt!
Är det där tvskåpet?
Då blir jag lite avis!!

Hemma från Nora där du dök upp i mina tankar!
Fanns Maria Lang historia överallt och tänkte att det där hade Fröken fräken gillat.
Du sätter alltså dina spår=))
Restaurang som hette Maria Lang,loppis med hyllor fulla av böcker.
Men jag släpade hem en liten dörr i stället!

Ingela sa...

Det ser väldigt hemtrevligt ut!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fina bilder. Gillar verkligen ditt sidobord - massor med snyggt på det. Och dessutom är ju lampan superläcker!

Ja...du får hälsa din bror att du har full förståelse, iaf från mig, när det gäller vitmålning av vita ikea möbler. :-)

Ha det fint!

Nettan sa...

Nämen nu har halva förmiddagen gått för att jag suttit här å läst ikapp hos dig!;-) Men när man väl kikar in mååste man ju se vad du har haft för dig, för här händer ju grejor precis som vanligt! Såå mycket fint och kreativt!! Jättemysigt vardagsrum!
Tackar för filmtipset, ..kan nog bli någon regnig eftermiddag snart!
Kram Nettan

Mari sa...

Vad jag gillar dina lampor som hänger....så läckra!

Ha en bra fortsatt kväll!!

Emelie sa...

Åh så fint! Jag har länge varit nyfiken på helhetsbilder så jag blev glad, haha :) Men det var verkligen snyggt och lite som man hade tänkt sig att det ser ut. Jag älskar soffbordet!

Annah sa...

hej fina bloggen där, vad har du inhandlat vardagsrumsbordet?
mvh anna